Close Protection - Wij schermen u af van onveilige situaties

Loop u door uw job of status een hoog risico om persoonlijk aangeklampt of aangevallen te worden? Een efficiënte persoonsbeveiliging met een persoonlijke bodyguard is dan vaak het enige afdoende beschermingsmiddel. Securitas’ Close Protection Security (CPS) team helpt het onverwachte te verwachten. 

Gevaar voorkomen 

Securitas Close Protection Security staat voor bescherming van personen in situaties met een verhoogd risico, een hoge gevoeligheid of een diplomatiek karakter. Het CPS-team beveiligt protocollaire aangelegenheden en speciale evenementen, zakenreizen of het vervoer van personaliteiten en groepen. 

Ervaren bodyguards & innovatieve technologie 

De bodyguards van het CPS-team zijn ervaren en discrete Securitas-agenten die strenge selecties en doelgerichte trainingen ondergaan. Gezien het vaak delicate karakter van hun opdrachten beschikken ze allemaal over een NATO-veiligheidskwalificatie. 

Securitas zet zijn innovatieve technologie optimaal in om uw veiligheid te garanderen. Zo worden alle VIP-voertuigen vanuit de centrale meldkamer via gps gevolgd, zodat uw exacte locatie altijd bekend is. De voertuigen en bodyguards zijn bovendien steevast uitgerust met beveiligde communicatiesystemen, wat een gecoördineerde actie mogelijk maakt. Daarnaast maakt het CPS-team gebruik van een mobiel intrusiedetectiesysteem om verdachte bewegingen snel op te merken. 

Waarom Close Protection van Securitas? 

Securitas heeft door de jaren heen expertise opgebouwd in een afdoende persoonsbeveiliging en kan zijn agenten de beste trainingen op de Belgische markt geven. 

En verder: 

  • 24/7 monitoring door onze meldkameroperatoren 
  • Mogelijkheid om bij noodsituaties onze mobiele agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden 
  • Streng gescreende bodyguards die continu worden bijgeschoold 
  • Gebruik van beveiligde communicatiesystemen, zodat de communicatie altijd gegarandeerd is

Aanverwante diensten

Ontdek hier andere diensten van Securitas die u ook kunnen interesseren.