Havenbewaking - Wij zorgen voor een veilige haven

Werkt u voor een havenautoriteit of bent u actief in de scheepvaart of supply chain sector? Dan onderkent u wellicht het belang van verhoogde waakzaamheid en extra veiligheidsmaatregelen in het havengebied. Securitas kan u helpen dit te realiseren. 

Havenbewaking op maat

Als u activiteiten hebt in het havengebied bent u gebonden aan de International Ship & Port Facility Security Code, kortweg de ISPS-norm, die reguleert welke strenge veiligheidsnormen van toepassingen zijn voor havens en havenbedrijven. Securitas kent de ISPS-code door en door en stemt er zijn veiligheids- en beveiligingsdiensten voor havenbewaking op af. Securitas doet meer dan enkel toegangscontrole. We bieden ook diensten aan zoals ladingcontrole, controle van scheepsbevoorrading, omgang met onbegeleide bagage,...

Getrainde havenbewakingsagenten

Onze bewakingsagenten in de haven hebben een opleiding havenbewaking op zak, conform de wet tot regeling van de private en bijzondere veiligheid en met extra aandacht voor de ISPS-code en de IMO-regels (International Maritime Organization). De Securitas-opleiding is erkend door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer. Onze havenbewakingsagenten zijn vertrouwd met nieuwe technologieën, denk bijvoorbeeld aan X-ray toestellen om explosieven, wapens of gevaarlijke stoffen meteen te onderscheppen.

Waarom ISPS Security met Securitas?

Securitas heeft een focus op veiligheid en beveiliging en heeft jarenlange ervaring met bewaking in havens. Bovendien bieden we als betrouwbare partner een one-stop-shop voor havenbeveiliging en -veiligheid.

En verder:

  • Continue investering in nieuwe technologieën, met meerwaarde voor uw business
  • Securitas-agenten voor havenbewaking hebben jarenlange ervaring en worden voortdurend bijgeschoold
  • Een Securitas-bewakingsagent heeft een onberispelijk gedrag en voorkomen
  • Schaalbare dienstverlening: bv. Vessel Tracking System voor de opvolging van uw maritiem verkeer
  • Mogelijkheid om bij noodsituaties onze mobiele agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden

Aanverwante diensten

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.