Wij helpen u uit de nood

Niet alles laat zich perfect plannen, zeker niet als het op veiligheid en beveiliging aankomt. Misschien komen er plots meer bezoekers naar het event dat u organiseerde of zorgt het algemene veiligheidsklimaat voor een onvoorziene extra nood aan beveiliging?

Snel extra beveiliging voorzien

Securitas heeft ervaring in het flexibel opschalen van zijn dienstverlening. Voor een Europese top op minder dan 24uur extra bewakingsshifts inplannen? Dat is een kolfje naar onze hand. Door onze jarenlange klemtoon op het welzijn van onze medewerkers en het wederzijdse respect, kunnen we bouwen op een gemotiveerd, sterk team. 

Securitas kan putten uit een poule van ruim 5.000 bewakingsagenten. Elke Securitas-bewakingsagent volgde een wettelijke opleiding van de FOD Binnenlandse Zaken. Daarnaast trainen we onze bewakingsagenten in specifieke deeldomeinen, zoals X-ray, hondenbegeleiding of eerstehulpverlening. Zo kunnen we niet alleen snel veel bewakingsagenten inzetten, maar tegelijkertijd de kwaliteit van onze dienstverlening handhaven. 

Transparante aanpak

Securitas kan uiterst snel overal in België gespecialiseerde en ervaren bewakingsagenten mobiliseren. Dit kunnen we doordat we met behulp van de laatste technologie steeds een realtime overzicht hebben op ons team. Gecombineerd met een nauwkeurige en gestructureerde planningsaanpak, zorgt dat ervoor dat we u steeds uit de nood kunnen helpen met een beveiligingsoplossing op maat. We stellen daarbij een vlotte, transparante en open communicatie voorop.

Waarom Last Minute Security met Securitas?

Securitas heeft een 100% focus op veiligheid en beveiliging. We hebben het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België. Daardoor kunnen we snel opschalen en zetten we de beste responstijden neer. 

Maar ook hierom: 

  • Securitas’ bewakingsagenten krijgen de beste veiligheidstraining van de Belgische markt en scholen zich continu bij 
  • Bewakingsagenten van Securitas hebben een onberispelijk gedrag en voorkomen 
  • Realtime opvolging en open communicatie 
  • Mogelijkheid om snel tijdelijke technologische oplossingen aan te reiken, zoals Mobile C@m 
  • Kostenefficiënte oplossing: mogelijkheid om onze bewakingsagenten voor meerdere veiligheidstaken in te zetten, zoals ook eerstehulpverlening 

 

Aanverwante oplossingen

Ontdek hieronder een aantal aanverwante oplossingen van Securitas