Retail bewakingsagent - Wij geven gauwdieven geen kans

Of het nu om grootwarenhuizen, winkelketens, shoppingcenters of winkelgalerijen gaat, winkelcriminaliteit komt overal voor. Dankzij onze doeltreffende winkelbeveiliging hoeft u niet te vrezen voor een teruglopende omzet. Securitas heeft de ervaring, de techniek en de geknipte bewakingsagenten in huis om u winkelbewaking op maat te kunnen bieden. 

Winkelbewaking: twee profielen 

Bij winkelbewaking voor de detailhandel houdt de bewakingsagent toezicht op de klanten en goederen. Dat werkt ontradend en is daarom een efficiënt middel voor diefstalpreventie. Doet er zich toch een incident voor, dan treedt de agent – in overleg met het winkelpersoneel - in actie. 

Bij onze bewakingsagenten in shoppingcenters ligt de nadruk niet alleen op winkelbewaking, maar ook op service. Securitas bewakingsagenten zijn steeds behulpzaam, vriendelijk en beleefd. Onze bewakingsagenten zijn getraind om gericht op te treden in geval van nood- en conflictsituaties. 

Winkelbeveiliging op maat 

Onze bewakingsagenten of retail guards voldoen aan alle wettelijke vereisten en hebben naast hun basis veiligheidsopleiding bijkomende trainingen voor winkelbewaking gevolgd. 

We maken steeds een analyse van uw specifieke situatie. Onze experts houden onder meer rekening met uw risico op winkelcriminaliteit en brengen de zwakke plekken in uw beveiligingsketen in kaart. Zo kunnen we, in nauw overleg, een gepaste beveiligingsoplossing uitwerken. Onze beveiligingsoplossingen zijn bovendien schaalbaar: naast retail bewakingsagenten, kunnen we bijvoorbeeld ook winkelinspecteurs inzetten. Voor winkelstraten of groepen van handelaars werkten we formules zoals City Patrol en Customer Sharing uit. 

Waarom retail bewakingsagenten van Securitas? 

Securitas is gekend als voorkeurspartner voor discrete en efficiënte winkelbeveiliging en diefstalpreventie. Veiligheid en beveiliging zijn onze kerntaak. 

En verder: 

  • Mogelijkheid tot one-stop-shop: van bewakingsagenten en winkelinspecteurs tot brandpreventie en eerstehulpverlening
  • Uw medewerkers en klanten voelen zich veiliger, wat een positieve impact heeft op uw omzet 
  • Efficiënte winkelbeveiliging werkt ontradend voor potentiële winkeldieven 
  • Onze bewakingsagenten behouden altijd hun zelfbeheersing, ook in conflictsituaties 
  • De Securitas-agenten krijgen de beste veiligheidstraining van de Belgische markt en scholen zich continu bij 
  • Mogelijkheid om bij noodsituaties onze mobiele agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden 

Aaanverwante diensten

Ontdek hier een aantal diensten die ook interessant kunnen zijn voor uw noden.