Winkelinspecteur - Wij beschermen uw winkelomzet

Lopen uw verliezen door diefstal flink op? Of heeft u genoeg van de administratieve rompslomp wanneer u een dief op heterdaad betrapt? Een winkelinspecteur van Securitas zorgt niet enkel voor een snelle en efficiënte afhandeling bij incidenten, maar verbetert ook de winkelbeveiliging.

Winkelbeveiliging: twee profielen 

Voor uw winkelbewaking heeft Securitas zowel winkelinspecteurs in burger als in uniform. Beide types winkelinspecteurs werken vaak samen in een team. 

Een winkelinspecteur in burger spoort actief winkeldieven op. Hij werkt in de winkel of vanuit een controlekamer van waaruit hij camerabeelden bekijkt. Securitas-winkelinspecteurs in burger mogen uitgangscontroles uitvoeren en winkeldieven aanhouden. 

Een retailagent in uniform doet rondes in uw winkel of vat post aan uw in-en uitgang, wat een ontradend effect heeft. Hij biedt naast een efficiënte winkelbeveiliging ook een goede klantenservice, zoals het openen van deuren of het wegwijzen van klanten. Onze winkelinspecteur in uniform kan uitgangscontroles uitvoeren, maar verricht geen aanhoudingen. 

Winkelbeveiliging op maat 

Securitas-winkelinspecteurs hebben naast hun veiligheidsopleiding bijkomende trainingen voor winkelbewaking gevolgd. Ze maken steeds een analyse van uw specifieke situatie, zodat ze een effectieve en kostenefficiënte beveiligingsoplossing op maat kunnen uitwerken. 

Waarom winkelbeveiliging met Securitas? 

Securitas is gekend als de geprefereerde partner voor discrete en efficiënte winkelbeveiliging en diefstalpreventie. Veiligheid en beveiliging zijn onze kerntaak. 

En verder: 

  • Mogelijkheid tot one-stop-shop: van bewakingsagenten en winkelinspecteurs tot brandpreventie en eerstehulpverlening 
  • Creëren van een veilige winkelomgeving heeft een positieve impact op uw omzet 
  • Winkelbewaking werkt ontradend voor potentiële winkeldieven 
  • Onze winkelinspecteurs behouden altijd hun zelfbeheersing, ook in conflictsituaties 
  • De Securitas-agenten krijgen de beste veiligheidstraining van de Belgische markt en scholen zich continu bij 
  • Mogelijkheid om bij noodsituaties onze mobiele agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden

Aanverwante diensten

Hieronder vindt u een aantal oplossingen die sterk aanleunen bij de dienstverlening van winkelinspecteur.