X-ray Security - Wij staan garant voor snelle veiligheidsscreenings

Zonder grondige beveiligingscontrole van goederen is het soms niet mogelijk om de veiligheid te garanderen. Denk bijvoorbeeld maar aan luchthavens of grote evenementen. Tegelijk wilt u niet dat uw bezoekers lang in de rij moeten staan. X-ray toestellen, bemand door onze gespecialiseerde X-ray bewakingsagenten, komen tegemoet aan beide noden. 

Security check zonder tijdsverlies 

Via een X-ray veiligheidscontrole kunnen onze bewakingsagenten verdachte zendingen en niet toegelaten goederen eenvoudig onderscheppen. Kleurcodes geven aan welk type goederen de douanecontrole, luchthavencontrole of een meer algemene toegangscontrole passeren. Openen is alleen nog nodig in geval van twijfel, wat leidt tot een kostenefficiënte veiligheidscontrole met een optimaal resultaat. 

X-ray specialisten 

Onze X-ray specialisten analyseren de beelden van de douanecontrole, luchthavencontrole of algemene toegangscontrole zeer zorgvuldig. Ze zijn getraind om explosieven, gevaarlijke stoffen en wapens meteen te herkennen en een extra security check te doen indien nodig. 

Alle Securitas X-ray specialisten krijgen naast de basis veiligheidsopleiding ook een specifieke training en worden geregeld bijgeschoold. Ze zijn eveneens grondig voorbereid om met nood- of conflictsituaties te kunnen omgaan. 

Waarom X-ray Security met Securitas? 

Veiligheids- en beveiligingscontroles zitten in het DNA van Securitas vervat. We hebben ook ruim 25 jaar ervaring in douanecontroles en beveiligen meer dan 80 Europese luchthavens. Dat zorgt dat we ruime expertise in het werkveld opbouwden. 

Maar ook dit: 

  • Onze bewakingsagenten krijgen de beste veiligheidstraining van de Belgische markt en worden constant bijgeschoold 
  • Realtime opvolging van incidenten en open communicatie 
  • Continue investering in nieuwe technologieën 
  • Securitas-bewakingsagenten worden streng gescreend en hebben een onberispelijk gedrag en voorkomen 

Aanverwante diensten

Ontdek hier andere diensten van Securitas.