Consultancy & Corporate Risk Management

Niet alleen neemt het onveiligheidsgevoel toe, ook de concrete kans op fysieke bedreigingen – diefstal, vandalisme, terrorisme, cybercriminaliteit,…- stijgt in een sterk globaliserende en digitaliserende wereld. Het soort veiligheidsrisico’s die bedrijven vandaag lopen, zijn zeer divers, net zoals de middelen om de veiligheid te garanderen en uw bedrijfscontinuïteit te verzekeren dat ook zijn. 

Veiligheidsanalyses

Laat u daarom bijstaan door onze experts in veiligheid en beveiliging, zodat u op verschillende vlakken gewapend bent tegen veiligheidsrisico’s, zowel fysiek als digitaal. Met een Security Scan brengen de Securitas veiligheidsconsultants snel de zwaktes en sterktes van uw veiligheids- en beveiligingsbeleid in kaart. Een veiligheidsaudit macht uw veiligheidsbeleid ook met de praktijk. Bij de veiligheidsanalyses hebben onze veiligheidsconsultants bovendien steeds oog voor synergiën die leiden tot kostenbesparingen. 

Meten van veiligheidsrisico's

Securitas beschikt ook over een uitgekiend meetinstrument om uw veiligheidsrisicos in kaart te brengen in 12 verschillende domeinengaande van de controlekamer, toegangscontrole, bouwkundige beveiliging, intrusiedetectie, (camera)bewaking en brandbeveiliging tot informatiebeveiliging, strategie & planning en de organisatorische en menselijke aspecten. 

Opleiding risicomanagement

Securitas is eveneens de partner bij uitstek voor opleidingen in risicomanagement, zowel risicobeer als risicoanalysetechnieken. Door onze volledigheid van dienstverlening, waarbij u een beroep kunt doen op onze bestaande bouwstenen, helpen wij u niet alleen uw beveiligings- en veiligheidsbeleid uit te werken, maar ook effectief te realiseren. 

Mogen we morgen ook in uw bedrijf een veilige werkomgeving creëren?