Mailroom - Wij zorgen voor een veilige briefwisseling

Vaak heeft professionele briefwisseling een confidentieel karakter en is het belangrijk dat de juiste informatie bij de juiste persoon geraakt. Hebben uw interne medewerkers de handen vol met hun kerntaken en stelt u geen 100% vertrouwen in tijdelijke, steeds wisselende interim-krachten? Dan kunt u een beroep doen op de mailroom van Securitas.

Betrouwbare postbedeling

Securitas-medewerkers kunnen instaan voor het sorteren, verdelen, scannen en controleren (X-ray) van binnenkomende post. Ze halen eveneens interne en externe zendingen op en versturen de brieven en pakketten, ook aangetekend.

Securitas screent zijn medewerkers streng en houdt daarbij confidentialiteit hoog in het vaandel. We kunnen putten uit een pool van medewerkers, zodat we altijd snel een back-upoplossing hebben.

Kostenefficiënte briefwisseling

We zorgen steeds voor een kostenefficiënte oplossing. Zo kunnen de Securitas-medewerkers de postbedeling combineren met bewakingsrondes, zijn onze medewerkers getraind in eerste hulptechnieken en kunnen ze het gebouw helpen te evacueren bij brand. De postbedeling kan eveneens uitgebreid worden met andere dienstverlenende taken, zoals onthaal en receptie.

Waarom postbedeling met Securitas?

Securitas is het vanuit zijn veiligheidsachtergrond gewoon om met vertrouwelijke informatie om te gaan. Door de postbedeling te combineren met andere functies kunnen we een oplossing bieden met een erg sterke prijs-kwaliteitsverhouding.
Maar ook hierom:

  • Streng gescreende medewerkers met een verzorgd voorkomen
  • Continuïteit van de dienstverlening
  • Mogelijkheid tot tracen van de postbedeling
  • Mogelijkheid om de postbedeling uit te breiden met andere vormen van dienstverlening zoals receptie-, beveiligings- of veiligheidstaken

Aanverwante diensten

Ontdek hier een aantal aanverwante diensten van Securitas.