Wij zorgen voor een vlot en veilig onthaal

Bent u op zoek naar een goede mix tussen onthaal, veiligheid en beveiliging? Dan is een receptionist met een veiligheidsopleiding en een training in bedrijfshulpverlening een geknipte oplossing. 

Multi-competente receptionisten

De toegang tot uw bedrijf is een belangrijk knooppunt in uw veiligheids- en beveiligingsbeleid. Door Securitas-receptiemedewerkers een oogje in het zeil te laten houden op uw bedrijfstoegang vangt u twee vliegen in één klap: u kunt proactief potentieel onveilige situaties oplossen en beschikt daarnaast over professioneel opgeleide en flexibel inzetbare receptionisten.

De Securitas-receptionisten met security skills staan onder meer in voor de controle van bewakingscamera’s, persoonscontrole, brandbestrijding en kunnen professionele eerste hulp verlenen. Op het vlak van onthaaldiensten zijn ze getraind om telefoongesprekken op een correcte, efficiënte, vriendelijke en snelle manier af te handelen, in te staan voor het algemeen beheer van de receptie, afspraken en vergaderzalen te plannen of andere administratieve taken op te nemen.

Kwalitatieve dienstverlening

We werken met een pool van meer dan 200 receptiemedewerkers, geselecteerd door een toegewijde rekruteerder op basis van taal- en administratieve vaardigheden en persoonlijkheid. We garanderen continuïteit van onze dienstverlening en kunnen op een flexibele manier op uw behoeftes inspelen.

Om de kwaliteit van de dienstverlening op te volgen, maken we gebruik van een Interactive Voice Recognition (IVR) systeem. Dat geeft een goed inzicht in de bezettingsgraad van de receptiemedewerkers en laat ook toe dat ons Care Center direct actie onderneemt indien blijkt dat het onthaal te lange tijd on(der)bemand is. We houden ook controles on site om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen. Elke receptionist krijg een persoonlijk trainingsplan, met minstens 127 uur opleiding per jaar en speciale aandacht voor safety & security vaardigheden.


Waarom een receptionist met security skills van Securitas?

Securitas-medewerkers aan het onthaal hebben een ontradend en preventief effect.
Door safety, security en onthaal te combineren kunnen we uw organisatie op een kostenefficiënte manier ondersteunen.
Onze receptiemedewerkers met security skills zijn:

  • Minstens drietalig (EN, NL, FR)
  • Vertrouwd met diverse computerprogramma’s
  • Getraind in het bieden van goede onthaalervaringen
  • Getraind in het uitvoeren van veiligheids- en bewakingstaken en het bieden van eerste hulp
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Stressbestendig, werken zelfstandig en hebben verantwoordelijkheidszin
  • Goed georganiseerd en gestructureerd, ook tijdens drukke momenten
  • Charismatisch en hebben een goed voorkomen
  • Flexibel inzetbaar en kunnen zich de merkstijl van uw organisatie aanmeten
  • Teamspelers die uw organisatie op een efficiënte manier willen versterken en daar continu op worden gemonitord

Aanverwante diensten

Ontdek hier een aantal aanverwante diensten van Securitas.