Wij zorgen voor uw vlekkeloze eerste indruk

‘You never get a second chance to make a first impression’, wie kent deze uitspraak niet? De eerste medewerker waarmee uw klanten of bezoekers in contact komen, is de receptioniste. Vindt u klantencontact belangrijk? Dan loont het te investeren in goed opgeleide, nauwkeurig geselecteerde receptionisten, die op een efficiënte en tegelijkertijd menselijke manier uw bezoekers onthalen.

Professioneel onthaal

Securitas ontzorgt u op het gebied van klantbeleving door uw onthaal te bemannen met
Securitas-receptiemedewerkers. Zij worden geselecteerd, getraind en opgevolgd door Securitas, zodat u steeds zeker bent dat uw bezoekers of klanten op een professionele manier worden onthaald. De receptiemedewerkers handelen telefoongesprekken op een correcte, efficiënte, vriendelijke en snelle manier af, staan in voor het algemeen beheer van de receptie, plannen afspraken en vergaderzalen, kunnen kantoorartikelen bestellen of andere administratieve taken op zich nemen.
We zorgen er steeds voor dat onze medewerkers over een ruime set vaardigheden beschikken, zodat ze uw organisatie op een kostenefficiënte manier kunnen ondersteunen.

Kwaliteit en continuïteit

We werken met een pool van meer dan 200 receptiemedewerkers, geselecteerd door een toegewijde rekruteerder op basis van taal- en administratieve vaardigheden en
persoonlijkheid. We garanderen continuïteit van onze dienstverlening en kunnen op een
flexibele manier op uw behoeftes inspelen.
Om de stiptheid van de dienstverlening op te volgen, maken we gebruik van een Interactive Voice Recognition (IVR) systeem. Dat geeft een goed inzicht in de bezettingsgraad van de receptiemedewerkers en laat ook toe dat ons Care Center direct actie onderneemt indien blijkt dat het onthaal te lange tijd on(der)bemand is. We
houden ook controles on site om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen. Elke receptioniste krijgt een persoonlijk trainingsplan met minstens 16 uur opleidingen per jaar.

Waarom receptiemedewerkers van Securitas?

Securitas is het vanuit haar veiligheidsachtergrond gewoon om snel op de bal te spelen. We kunnen op korte termijn uw onthaal op een professionele manier verzorgen en garanderen op een kostenefficiënte manier de continuïteit van uw receptiediensten.
Onze receptiemedewerkers zijn:
  • Minstens drietalig (EN, NL, FR)
  • Vertrouwd met diverse computerprogramma’s
  • Getraind in het bieden van goede onthaalervaringen
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Goed georganiseerd en gestructureerd, ook tijdens drukke momenten
  • Charismatisch en hebben een goed voorkomen
  • Flexibel inzetbaar en kunnen zich de merkstijl van uw organisatie aanmeten
  • Teamspelers die uw organisatie op een efficiënte manier willen versterken en daar continu op worden gemonitord

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder aanverwante diensten van Securitas.