Telefonist(e) - Wij staan u altijd te woord

Uw medewerkers hebben het al erg druk? Uw receptioniste werkt niet fulltime of is overbevraagd? Securitas biedt met zijn telefooncentrale een oplossing om uw klanten altijd te woord te staan.

Professionele telefonisten

De Securitas-medewerkers van de telefooncentrale worden door ons geselecteerd op basis van taal- en administratieve vaardigheden. Zo zijn onze telefonisten steevast drietalig en kennen ze de reguliere telefoonprocedures, zoals het doorschakelen naar de gevraagde persoon of dienst, aanmelding van de beller en het opnemen van een boodschap.

Kwaliteit en continuïteit

Onze telefonisten in de telefooncentrale werken in teamverband. Een teamleider waakt erover dat onze telefonisten gesprekken op een correcte manier afhandelen en stuurt indien nodig de uitgewerkte procedures bij. We wijzen u steeds vaste telefonisten toe, die uw organisatiestructuur en uw medewerkers kennen, zodat we u een kwalitatieve dienstverlening kunnen bieden.

Met een sterk team telefonisten in onze telefooncentrale garanderen we continuïteit in onze dienstverlening en kunnen we op een flexibele manier op uw behoeftes inspelen. We kunnen de diensten van de telefooncentrale ook uitbreiden met de reservatie van vergaderzalen.

Waarom telefonisten van Securitas?

Securitas kan uw telefonisch onthaal op een professionele manier verzorgen en garandeert op een kostenefficiënte manier de continuïteit van uw receptiediensten.
Onze telefonisten zijn:

  • Minstens drietalig (EN, NL, FR)
  • Vertrouwd met diverse softwareprogramma’s
  • Getraind in het bieden van een kwalitatieve telefonische dienstverlening
  • Flexibel inzetbaar en meten zich de huisstijl van uw organisatie aan
  • Bereid te werken in een flexibel uurrooster

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.