Wij zorgen voor een goed onthaal

In economisch woelige tijden staat u onder druk om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Eén van de manieren om dit te doen is het automatiseren van routinezaken. Ook in het domein van onthaal zijn er steeds meer digitaliseringsmogelijkheden die u toelaten om uw receptiediensten op een kostenefficiënte manier te organiseren. 

Goede eerste indruk

Via een virtuele receptiekiosk kunt u ervoor zorgen dat uw onthaal ook buiten de normale werkuren nooit ‘leeg’ is of kunnen bezoekers op meer afgelegen locaties zich evengoed op een passende manier aanmelden. Tenslotte krijgt u maar één kans om een goede eerste indruk te maken.

Via een tactisch scherm kunnen uw bezoekers zich inschrijven, een geprinte badge ontvangen en wordt automatisch de juiste contactpersoon binnen uw bedrijf verwittigd om de bezoekers te ontvangen aan het onthaal.

Schaalbare dienstverlening

U kunt de aanmeldingsdiensten van de virtuele receptie uitbreiden met Securitas-diensten voor toegangscontrole. Zo kunnen onze operatoren bijvoorbeeld vanop afstand de bezoeker via bewakingscamera’s screenen en automatisch toegangsdeuren openen of kunt u nummerplaatherkenning gebruiken om het in- en uitrijden op uw site gecontroleerd te laten verlopen.

Wilt u de menselijke interactie behouden, maar toch digitaliseren, dan biedt Remote Reception een uitkomst. Via een druk op de knop staan uw bezoekers via een videoscherm rechtstreeks in verbinding met een getrainde en professionele medewerker in de Securitas-meldkamer. Een receptionist via een scherm lijkt futuristisch, maar het concept geraakt steeds meer ingeburgerd. Heel wat mensen zijn intussen ook al vertrouwd met beeldschermconversaties via diensten als Skype of videoconferencing. U toont bovendien op deze manier dat u openstaat voor vernieuwing.

Waarom Virtual Reception met Securitas?

Securitas heeft een bewezen track record op het vlak van onthaal, veiligheid en beveiliging. Het virtuele receptiesysteem integreert onze kennis in deze drie domeinen, samen met onze innovatieve technologie. Bovendien kunnen we een schaalbare oplossing op maat uitwerken, zodat u voor al uw receptiediensten bij één partner terecht kunt.
En verder:

  • 24/7 receptiediensten, zonder de klok rond onthaalmedewerkers aanwezig te hebben
  • Mogelijkheid om via een videoscherm rechtstreeks in verbinding te staan met een getrainde en professionele medewerker in de Securitas-meldkamer
  • Verlagen van wachttijden aan het onthaal
  • Budgetvriendelijke oplossing
  • Draagt bij tot een positief imago: geen lege recepties en toonbeeld van een innovatieve bedrijfscultuur
  • Marketingcampagne en interne communicatie via de kiosk mogelijk
  • Vlotte integratie met systemen voor toegangscontrole
  • Schaalbare oplossing met uitbreidingsmogelijkheden op het vlak van receptie-, veiligheids- en beveiligingsdiensten

Aanverwante diensten

Ontdek hier een aantal aanverwante diensten van Securitas.