Wij benchmarken uw ‘eerste indruk’

Goede klantenrelaties zullen in de toekomst steeds belangrijker zijn. Niet enkel het product op zich, maar zeker ook de service er omheen zorgt voor meerwaarde. De totale klantbeleving moet kloppen, en het begint alreeds bij de uitnodiging in uw bedrijf en dus voor het bezoek effectief doorgaat. 

Externe kijk 

Als medewerker of bedrijfsleider van een organisatie is het moeilijk om in te schatten hoe klanten een bezoek aan uw bedrijf beleven. Met een Welcome Scan huurt u externe expertise in om uw onthaaldiensten neutraal en met een frisse blik te bekijken.  

Van ‘as is’ naar ‘to be’ 

Via een Welcome Scan krijgt u een beeld van de situatie ‘as-is’ en doen onze experten aanbevelingen voor een optimaal onthaal. Daarbij houden ze met diverse factoren rekening, zoals de menselijke interactie aan het onthaal, de achterliggende processen, de onthaalfaciliteiten en de afgelegde weg naar het onthaal. Wij bezorgen u een gepersonaliseerd verbeterplan, met aandacht voor zwaktes en sterktes van uw receptie- en onthaal. Bovendien zijn we ook uw aanspreekpunt om veranderingen te implementeren en op te volgen. 

Waarom een Securitas’ Welkom Scan? 

Securitas helpt uw receptie- en onthaalbeleid uit te werken en te realiseren. We zorgen er als betrouwbare partner voor dat uw onthaalfunctie niet langer en loutere kostenpost is, maar ook effectief een meerwaarde levert voor uw bedrijf. Daarbij hebben we oog voor automatiseringsmogelijkheden en innovatieve, kostenefficiënte concepten. 

Maar ook daarom: 

  • Een externe kijk op uw onthaal, met mogelijkheid tot benchmarken
  • Open communicatie en rapportering 
  • Getrainde medewerkers met oog voor optimaliseringsmogelijkheden 
  • Strategisch investeren in een optimale klantbeleving loont 

Aanverwante diensten

Ontdek een aantal aanverwante diensten van Securitas.