Wij geven veiligheidsadvies op maat

Als bedrijf moet u uiteraard de wettelijke veiligheidsverplichtingen naleven, maar een focus op medewerkerswelzijn heeft ook een positieve impact op uw bedrijfsimago. U verzekert bovendien de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten en verlaagt het risico op incidenten. 

Synergiën zoeken

De Securitas-veiligheidsspecialisten zoeken steeds naar synergiën om uw veiligheid optimaal te garanderen, tegen een minimale en voorspelbare kost. 

Onze veiligheidsexperts volgen de technologische innovaties op en kijken ook naar het breder maatschappelijk kader. Zo hebben trends als flexwerken en de digitalisering een impact op de invulling van uw veiligheidsbeleid.

Persoonlijk veiligheidsadvies

Bij het veiligheidsadvies houden we rekening met uw behoeftes en reiken we oplossingen aan van het operationele tot het strategische niveau. Denk onder meer aan evacuatieplannen- en oefeningen, het opstellen van een brandpreventiedossier, alarmmonitoring, inzetten van veiligheidswachten en crisismanagement.

Via een Safety Scan geven we eerste aanbevelingen voor een optimale veiligheidsstrategie. Wilt u een diepgaandere veiligheidsaudit, dan is er onze Safety Audit. Deze veiligheidsaudit checkt of uw veiligheidsbeleid matcht met de praktijk. Aan de hand van een volledig security auditrapport, met aandacht voor zwaktes en sterktes, kunnen we samen een echte toekomstgerichte veiligheidsstrategie uitwerken en de kwaliteit van uw beveiliging verhogen. 

Waarom Securitas-consultancy?

Securitas helpt uw veiligheidsbeleid uit te werken en effectief te realiseren. We zorgen er voor dat uw veiligheidsbeleid geen loutere kostenpost is, maar effectief meerwaarde levert.
Dit doen we door:

  • Verzekeren van de bedrijfscontinuïteit door het risico op incidenten te verminderen
  • Een doordacht en kostenefficiënt veiligheidsbeleid uit te stippelen dat uw bezorgdheid over het welzijn van uw medewerkers toont
  • Actief te zoeken naar synergiën in uw veiligheidsbehoeften- en beleid
  • Gebruik van innovatieve technologieën die toegevoegde waarde bieden
  • Strenge screening van onze medewerkers waarborgt dat ons uitvoerend personeel aan zeer strikte veiligheidsvoorwaarden en wettelijke verplichtingen voldoet

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.