First Aid - Wij zorgen voor uw gasten

Verwacht u een massatoeloop voor de opening van uw nieuwe winkel? Zet u een sporttoernooi op of organiseert u een bedrijfsfeest voor een honderdtal hooggeplaatste gasten? Welk evenement u ook organiseert, u wil dat er bij kleine incidenten of in noodsituaties professionele eerste hulp wordt verleend. Securitas kan u op EHBO-vlak ontzorgen.

Professionele eerste hulp bij ongevallen

De Securitas First Aid-medewerkers zijn getraind in EHBO-hulpverlening, niet als vrijwilligers maar als professionals. Onze First Aid-medewerkers zijn bovendien erg breed opgeleid. Zo kunnen ze ook omgaan met kleine brandblusmiddelen en besteden ze aandacht aan de meer algemene veiligheidscondities. Denk maar aan het preventief deblokkeren van nooduitgangen en controleren van brandblusmiddelen.

Efficiënte eerstehulpverlening

Onze First Aid-medewerkers dragen steeds een ambulancierszak bij zich met alle EHBO-middelen, inclusief een AED-toestel. Ze hebben oog voor een veilige omgeving en kunnen uw gasten verzorgen, van gewone snijwonden tot reanimatie bij een hartstilstand. Securitas onderhoudt zeer goede contacten met lokale hulpverleners, zodat bij noodsituaties hulpdiensten snel en efficiënt kunnen optreden.

Het aantal First Aid-medewerkers hangt af van de aard en de omvang van uw event. Om uw veiligheid steeds te garanderen, bestaat onze First Aid-ploeg minimum uit twee medewerkers.

Waarom First Aid door Securitas?

Door de dagelijkse focus op veiligheid en beveiliging is Securitas de eerste privé-organisatie die First Aid-diensten kan aanbieden. Wij werken daartoe enkel met streng gescreende en vaste medewerkers.
Andere pluspunten:

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Eerste hulp bij ongevallen door medewerkers die in het bezit zijn van het brevet hulpverlener-ambulancier
  • Communicatie met hulpdiensten is dagelijkse kost voor onze medewerkers
  • Onze EHBO-medewerkers zijn het gewoon in team te werken met onze bewakingsagenten waardoor ze snel en efficiënt samenwerken

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.