Wij hechten belang aan de veiligheid van medewerkers

Begeven uw medewerkers zich in het kader van hun opdracht naar afgelegen of eerder onveilige plaatsen? Net zoals onze eigen bewakingsagenten? Securitas ontwikkelde de Lone Worker Solution om zijn eigen medewerkers beter te beschermen. Wij denken dat u evenveel om uw medewerkers geeft en stellen de persoonsbeveiligingsoplossing daarom ook tot uw beschikking.

Levensteken

Uw medewerker meldt zich telefonisch aan in de Lone Worker-applicatie. Eenmaal ingelogd, geeft de medewerker op regelmatige tijdstippen een code in. Bij onderbreking van het levenstekenritme, treedt een alarm in werking en proberen onze operatoren de werknemer te bereiken. Indien er geen reactie volgt, sturen de Securitas-meldkameroperatoren een veiligheidsagent ter plaatse of verwittigen ze de lokale hulpdiensten.

Een ingelogde medewerker kan ook zelf een alarmsignaal geven wanneer hij zich onveilig voelt of in noodsituaties. Bovendien is er een ‘man down’-functie, die automatisch alarm slaat wanneer de medewerker in een liggende houding komt.

Realtime persoonsbeveiliging

Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën kan Securitas het hele proces van inloggen tot afhandelen van een incident realtime monitoren en opvolgen.
Wij bezorgen u realtime persoonsbeveiligingsrapporten, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er zich afspeelt in uw organisatie.

Waarom persoonsbeveiliging met Securitas?

De Lone Worker Solution heeft zijn nut in het werkveld al bewezen. Om onze en uw medewerkersveiligheid te verzekeren, optimaliseren we de Lone Worker-oplossing continu.

Onze persoonsbeveiligingsoplossing biedt:

  • Snelle inschakeling van hulpdiensten bij noodsituaties
  • Mogelijkheid om Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Investeren in de Lone Worker Solution toont dat u medewerkersveiligheid serieus neemt
  • Verminderen van onveiligheidsgevoel bij medewerkers
  • Beter beheersen van veiligheidsbeleving en -beleid via transparante rapportering

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.