Radiocommunicatie - Wij staan borg voor uw communicatienetwerk

In kritische situaties wilt u zeker zijn dat uw veiligheidsmensen overal in uw bedrijf in verbinding staan met hun collega’s of de meldkamer. Daartoe moet u kunnen vertrouwen op uiterst betrouwbare draadloze radiocommunicatienetwerken.

Verzekerde communicatie

Waar een snelle setup-tijd van het gesprek en betrouwbare communicatie vereist is, ontwerpen, installeren en onderhouden onze medewerkers bedrijfskritische radiocommunicatienetwerken gebaseerd op digitale (TETRA en DMR) en analoge technologieën . We verzekeren de communicatie tussen radiotoestellen, pagers en Mobile Data Terminals (MDT), zowel indoor als outdoor.

Brede waaier aan oplossingen

Via innovatieve oplossingen zorgen we voor een stabiele en draadloze radiocommunicatie, die de uitvoering van uw veiligheidsbeleid en kritische processen ondersteunt. 

We bieden een breed portfolio aan mobiele en vaste TETRA, DMR en analoge radio’s, hoogwaardige pagers en ook MDT’s. Ons productaanbod gaat van volledig ruggedized computers met toetsenbord tot handheld MDT’s en MDT’s met ingebouwde TETRA-radio.

Securitas helpt u ook met het uittekenen en installeren van repeater-oplossingen die zorgen voor een optimale in- en outdoordekking van ASTRID, DMR, 2G, 3G, FM, DAB,…

Waarom draadloze communicatie via Securitas?

Securitas heeft jarenlange ervaring in radiocommunicatietoestellen en –netwerken en werkt op maat van uw behoeften een kostenefficiënte oplossing uit. De radiosystemen zorgen niet enkel voor een afdoende communicatie, maar bevatten ook meerdere tools die de veiligheid van uw medewerkers verhogen. In ons aanbod hebben we radiocommunicatieoplossingen voor elke specifieke behoefte en elk type organisatie:

  • Kleine, middelgrote of grote oppervlaktes
  • Van 10 tot meer dan 1000 gebruikers
  • Ruim portfolio communicatietoestellen
  • Eigen hersteldienst en onderhoudscontracten op maat
  • Vlotte integratie met andere systemen. Investeringen in bestaande systemen blijven zo gewaarborgd

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.