Inventarisatie en visualisatie - Wij brengen uw beveiligingsmiddelen in kaart 

Wist u dat, door een aanpassing in de wetgeving, de brandweer niet langer zorgt voor een interventiedossier van uw bedrijf? Voortaan bent u zelf verantwoordelijk voor het opstellen van een interventiedossier. Securitas helpt u graag. 

Kostenefficiënte oplossing

Door een partnership met het Belgische softwarehuis Certeso, gespecialiseerd in het inventariseren en in kaart brengen van safety equipments, kan Securitas u een kostenefficiënte oplossing bieden voor het maken en bijwerken van uw evacuatieplannen, interventiedossier en interventiefiche. 

Automatisch geüpdatete interventiefiche- en dossier 

Securitas heeft medewerkers die opgeleid zijn om met het Certeso softwarepakket te werken. Zij hebben een preventie/brandweer achtergrond waardoor zij een meerwaarde kunnen bieden bij het opstellen van uw evacuatieplan en interventiedossier. U bezorgt ons de as-built plannen in het juiste formaat en wij doen de rest. 
 
Bij aanpassingen in de wetgeving krijgt u automatisch een update van uw evacuatieplannen en interventiefiche en –dossier en we komen jaarlijks langs voor een update op basis van de situatie ter plaatse. 

Waarom een interventiedossier- en fiche met Securitas? 

Securitas levert zowel de software en de diensten voor het maken van uw evacuatieplannen, uw interventiedossier en uw interventiefiche. Op die manier bieden we u een one-stop-shop ervaring. 
Andere voordelen: 

  • Software-as-a-service: u hoeft niet te investeren in de software, maar betaalt volgens gebruik 
  • Eenmaal alle beveiligingsinformatie in de Certeso-software is opgenomen, zijn aanpassingen zeer eenvoudig uit te voeren 
  • Softwaresysteem met tal van functionaliteiten en meerwaarde in verschillende domeinen. De oplossing kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het uittekenen van plannen voor inbraakbestrijding, legionellabestrijding,… 
  • Extra modules om controles op beveiligingsmateriaal te plannen, zoals het controleren van brandblusapparaten door de bewakingsagenten tijdens hun bewakingsronde omdat Certeso geïntegreerd is met de Vision rapportage tool van onze bewakingsagenten 
  • Focus op veiligheid en beveiliging met inherent daaraan een voortdurende opvolging van de wetgeving over dit domein 

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.