Technologie

Securitas bouwde door de jaren heen een ruim portfolio van veiligheidsoplossingen uit. Daarbij trekken we voluit de digitale kaart en investeren we in innovatieve technologieën. Dat biedt ons de mogelijkheid om proactief onveilige situaties te detecteren en snel in te grijpen als de situatie dat vereist. Niet alleen op het vlak van beveiliging, maar ook in het veiligheidsdomein (brandpreventie, eerstehulpverlening,…). Door sterk in te zetten op automatisering kunnen we u een kostenefficiënte en sluitende oplossing bieden.

Totaaloplossingen

Securitas heeft de ervaring en kennis in huis om totaaloplossingen uit te werken: van analyse en design tot implementatie, onderhoud en opvolging. De overname van systeemintegrator SAIT door Securitas versterkt het aanbod nog en ook de strategische partnerships met leidinggevende bedrijven uit de technologiesector garanderen de kwaliteit van onze dienstverlening.

Camera's voor diverse toepassingen

Voor realtime preventie zijn bewakingscamera’s essentieel. Het zijn de ogen van de veiligheids- en beveiligingsexperts, die op basis van monitoring van de beelden en video-analyse doelgericht en met voorkennis kunnen optreden. Maar ook intercom-, omroep-, nummerplaatherkenning- en toegangscontrolesystemen maken deel uit van onze beveiligingsmix, die uw veiligheidsniveau verhoogt.

Ook tijdelijke oplossingen mogelijk

Securitas biedt met Mobile C@m en SafetyBox eveneens tijdelijke oplossingen aan voor de bewaking van een werf, parkeergarage, evenement,... Zo heeft u beperkte kosten, maar wordt u op basis van een safety-as-a-service concept toch professioneel ondersteund op het moment dat u daar het meest behoefte aan heeft.

Meldkamer

De plaats waar de integratie van bewezen technologieën en kwalitatieve diensten volledig tot zijn recht komt is de meldkamer of ‘command & control room’. Een dergelijke control room is doorgaans een sterk staaltje van technisch vernuft. Securitas heeft via SAIT - specialist in draadloze communicatie, fysische beveiligingssystemen en ICT - alle knowhow in huis om een state-of-the-art-meldkamer neer te zetten.

Indien u zelf geen meldkamer wil uitbouwen, kunt u een beroep doen op onze meldkamerdiensten. Streng geselecteerde en getrainde Securitas-operatoren staan 24/7 paraat om via een resultaatsgerichte aanpak alarmsituaties snel onder controle krijgen. Zij onderhouden een goede samenwerking met hulpdiensten en kunnen zo nodig onze mobiele veiligheidsagenten inzetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van veiligheidsagenten in België en daardoor de beste responstijden.

Securitas volgt alle technologische ontwikkelingen op de voet, met oog voor een vlotte integratie met bestaande systemen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd een up-to-date beveiligingssysteem in huis heeft.

Mogen we ook uw veiligheidsbeleid helpen waarmaken?