Camerabewaking - Wij bieden een totaaloplossing

Meent u ook dat voorkomen beter is dan genezen? Voor realtime preventie zijn bewakingscamera’s (dome camera, PTZ, infraroodcamera,…) essentieel. Het zijn de ogen van de beveiligingsexperts. 

Compleet camerabewakingsportfolio

Securitas biedt totaaloplossingen voor camerabewaking: van het analyseren van de beveiligingsnoden, het plaatsen van bewakingscamera’s, het verzekeren van de datatransmissie, de opslag van de camerabeelden tot het onderhoud en de integratie met bestaande camerasystemen.

In ons portfolio hebben we analoge en digitale IP-camera’s, hogeresolutiecamera’s, vaste en dome camera’s/PTZ (Pan Tilt Zoom), mobiele camera’s voor tijdelijke camerabewaking, infraroodcamera’s,…

Intelligent inzetten van bewakingscamera’s

Onze specialisten starten altijd met het in kaart brengen van uw beveiligingsnoden. Het begrijpen van uw dagelijkse operaties is belangrijk om de meest passende en kostenefficiënte oplossing voor te stellen, die uw veiligheid optimaal verhoogt.

Securitas werkt op basis van een open platform, dat de integratie van bestaande met nieuwe technologie en software toelaat. We willen u de beste remote video oplossing voorstellen en dat betekent niet dat we altijd van scratch beginnen.

Securitas wil bovendien slimme technologie op een slimme manier inzetten. Zo kunnen camera’s voor nummerplaatherkenning ook ingezet worden voor het bestrijden van sluipverkeer of kunnen camera’s voor winkelbewaking interessante informatie leveren voor marketing en sales.

Waarom camerabewaking met Securitas?

Securitas doet veel meer dan alleen camera’s plaatsen. Wij denken mee met de klant en verzorgen het hele camerabewakingsproces, van het uitrollen van het camerabewakingsplan tot monitoring en analyse van de beelden in onze meldkamer.
Andere voordelen:

  • Verlaagd risico voor bewakingsmensen die ter plaatse komen
  • Afdekking van zwakke plekken in uw beveiligingsketen
  • Eenvoudigere juridische afhandeling na een incident
  • Mogelijkheid tot remote video monitoring van de beelden door de Securitas meldkamer
  • Securitas investeert continu in nieuwe technologieën met toegevoegde waarde.
  • Open platform, met behoud van bestaande investeringen

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.