Wij geven een stem aan veiligheid

In kritische situaties telt elke seconde en moeten uw medewerkers technologie kunnen gebruiken die niet alleen goed werkt, maar ook 100% betrouwbaar is. Dat 24/7 en op iedere locatie.

Intercom voor elke toepassing

Securitas heeft een ruim aanbod intercomtoestellen voor meerdere toepassingsgebieden: industriële omgevingen, health care, nutsbedrijven, openbaar vervoer, publieke ruimtes,… We begeleiden uw interne communicatietraject van analyse tot implementatie en onderhoud en dat zowel voor kleine als grote intercomprojecten.

Eén geïntegreerde interne communicatieoplossing

Streeft u er in uw organisatie ook naar om slim om te gaan met slimme technologieën? Securitas integreert naadloos uw intercom met andere kritische bewakingsoplossingen, zoals radiocommunicatie, CCTV-(camera)systemen, toegangscontrole, Public Address (PA), IP en PBX-telefonie. Zo kunt u bijvoorbeeld de intercom onmiddellijk verbinden met de draagbare radio van de aanwezige bewakingsagenten of kunt u automatisch de juiste camera aansturen wanneer iemand op de intercomknop drukt.

Inzetten op compacte systeemoplossingen waarin verschillende elementen van interne communicatie zijn geïntegreerd, zorgt niet alleen voor snellere en betere veiligheidsoplossingen, maar werkt ook kostenbesparend.

Waarom intercomtoestellen van Securitas?

Securitas heeft sterke knowhow opgebouwd in intercomtoestellen en heeft ervaring in tal van domeinen en toepassingen, zoals gevangenissen, ziekenhuizen, tunnels, havens, stadcentra, zware en lichte industrie,…We volgen alle technologische ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat u de beste end-to-end beveiligingsoplossing in huis krijgt. 

Onze intercomtoestellen kenmerken zich door:

  • HD Voice: zorgt voor superieure, kristalheldere geluidskwaliteit
  • Active Noise Cancellation: onderdrukt hinderlijk omgevingslawaai, zodat u de kritische melding duidelijk hoort
  • Automatische volumeversterking: zorgt voor het behouden van het volumeniveau, ongeacht uw afstand tot het intercomtoestel
  • Open duplex: maakt gelijktijdig spreken van twee personen mogelijk
  • Extreme robuustheid: bestendig tegen stof, water, vandalisme,…
  • Gebruikersvriendelijke intercomsystemen

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.