Wij zorgen voor de perfecte draaischijf van uw veiligheidsmix

In de huidige samenleving versmelten digitale technologieën met menselijke interacties. De plaats waar deze ideale mix volledig tot zijn recht komt en leidt tot betere oplossingen is de meldkamer of control room.

One-stop-shop

De meldkamer is de plaats waar alle kritische informatie samenkomt en waar acties worden aangestuurd. Een dergelijke control room is doorgaans een staaltje van technisch vernuft: radiocommunicatietoestellen, intercomsystemen, visualisatieoplossingen, track- & tracesystemen, audioregistratiesystemen,…

Securitas is een totaalpartner voor control rooms: u kunt voor alarmmeldingen gebruikmaken van de Securitas-meldkamerdiensten, we kunnen operatoren bij u on site plaatsen of we kunnen voor u een meldkameroplossing op maat bouwen.

Resultaatsgerichte aanpak

Securitas investeert continu in nieuwe technologie om uw meldkamer up-to-date te houden, net zoals we dit bij onze eigen meldkamer doen. Dit zonder de integratie van bestaande systemen, en dus ook reeds gedane investeringen, uit het oog te verliezen.

Kiest u ervoor om uw meldkamerdiensten uit te besteden? Onze meldkameroperatoren zorgen met hun resultaatsgerichte aanpak dat u in veilige handen bent. Zij checken de alarmmeldingen, centraliseren relevante informatie en beheren en optimaliseren het hele alarmopvolgingsproces.

Waarom een meldkamer of -diensten van Securitas?

Securitas heeft door de jaren heen expertise opgebouwd in het integreren van beveiligingstechnologieën en het monitoren ervan op één plaats.
Kortom:

  • Securitas biedt een totaaloplossing
  • 24/7 monitoring
  • Realtime communicatie bij alarmmeldingen
  • Hulpdiensten worden bij noodsituaties meteen verwittigd
  • Ervaren technische experts en operatoren zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening
  • Mogelijkheid om onze mobiele agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Security-as-a-service: optimale veiligheidsgarantie voor een lage instapprijs
  • Vlotte integratie met vrijwel elk alarmsysteem. Investeringen in bestaande systemen blijven gewaarborgd

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.