Mobilecam

Securitas biedt met zijn mobiele camerabewakingssysteem Mobilecam een flexibele en kostenefficiënte beveiligingsoplossing op maat.

De Mobilecam-oplossing is gebaseerd op vijf principes: preventie, detectie, verificatie, reactie en communicatie.

  • Preventie: preventief karakter van de camera’s en signalisatie Securitas camerabewaking.
  • Detectie: bewaking van gevoelige gebieden door detectiecamera's. Intelligente software voor beeldanalyse van de camera.
  • Verificatie: beeldverificatie na alarm door de operator via PTZ-camera (360° dome camera).
  • Reactie: de meldkameroperator spreekt indringers live toe via de luidspreker(s), een mobiele bewakingsagent en/of politiediensten kunnen ter plaatse gestuurd worden.
  • Communicatie: de operator registreert acties en beelden en stuurt rapporten na de interventie.

Een rendabele oplossing

mobilecam

Mobilecam is een mobiel bewakingssysteem op afstand, dat indringers afschrikt en ook afgelegen sites goed bewaakt.

Een Mobilecam bestaat uit verschillende bewakingscamera’s (detectiecamera’s, PTZ, …), verlichting, detectoren, een luidspreker, beeldrecorder en een IP-communicatiesysteem, dat makkelijk verplaatsbaar is.

 

All-in-one mobiel beveiligingssysteem

mobilecamDe Mobilecam wordt geconfigureerd op basis van uw noden, via een Basic, Advanced of Premium pakket. Zo kunt u zelf aangeven welke detectiegrenzen u wilt.

De Securitas meldkamer (het SOC) monitort de camerabeelden 24/7. Bij een alarmmelding kunnen onze operatoren via de luidspreker live toespreken of indien nodig de ordediensten verwittigen en/of onze dichtstbijzijnde mobiele bewakingspatrouille ter plaatse sturen. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.

Waarom kiezen voor de Securitas Mobilecam?

Securitas biedt met de Mobilecam een unieke mobiele beveiligingsoplossing, maar ook bijhorende services, die uit te breiden zijn volgens uw specifieke behoefte. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om in te grijpen in stressvolle risicosituaties. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Mobiele applicatie en webportaal;
  • Kostenefficiënte oplossing in vergelijking met permanente bewaking;
  • End-to-end dienstverlening: installatie, detectie, analyse, reactie, preventie en onderhoud;
  • Security-as-a-service: de nieuwste monitoringstechnologieën voor een democratische instapprijs;
  • Kan worden gecombineerd met een brede waaier aan meldkamerdiensten, permanente en mobiele bewaking;
  • Bij noodsituaties worden de hulpdiensten meteen verwittigd;
  • Real time updates en open communicatie over alarmmeldingen.

Onze klanten aan het woord

Onlangs gingen we noodgedwongen op zoek naar een bewakingssysteem om onze werf te beveiligen.

Met de Mobilecam van Securitas werd onze werf 24/7 in de gaten gehouden en accuraat opgevolgd. Indien nodig, werden we zeer snel op de hoogte gebracht.

Securitas zorgt voor een totaalsysteem en complete dienstverlening tegen een lage prijs. De combinatie van minder schadegevallen en minder diefstallen, heeft dus zeker een positieve financiële impact op ons bedrijf.

Ignace Houben
Dir. Kwaliteit & Nazorg - Houben nv

 

Voor de beveiliging van onze bedrijven doen wij al jaren beroep op Securitas. Naast de traditionele bewakingssystemen werken wij ook met camerabewaking. De combinatie van intelligente camera’s aangevuld met luidsprekers, biedt een ideale oplossing voor de bewaking van onze gebouwen en parkings en heeft al meerdere keren zijn nut bewezen.

Via de app kunnen wij ook alle camerabeelden live volgen. De meldkamer reageert snel en accuraat en de proactieve benadering waarbij men verdachte personen kan toespreken is zeer efficiënt .

Wij zijn dan ook een tevreden klant.

Ben Abeloos
Afgevaardigd Bestuurder - FordStore AB Automotive Vilvoorde & Schaarbeek