Wij geven dieven geen kans

Zoekt u een oplossing om uw machines, bouwmateriaal en ander gereedschap op de werf maximaal te beveiligen? Of laat u uw expomateriaal niet graag onbewaakt achter? Door de algemene verhoogde waakzaamheid in onze maatschappij, gaan criminelen steeds creatiever te werk. Wees zelf even creatief en pak uit met de SafetyBox. 

Mobiel alarmsysteem

De SafetyBox is een mobiel beveiligingssysteem met detectoren voor binnen- en buitengebruik. Met de SafetyBox wil Securitas u een snelle en flexibele oplossing bieden tegen inbraak. Het tijdelijk alarmsysteem kan ook als aanvulling op een bestaand beveiligingssysteem worden gebruikt.

Alarm bij beweging

Als de detectoren van de SafetyBox bewegingen waarnemen, stuurt het draadloos alarmsysteem een signaal naar de Securitas-meldkamer. Onze ervaren operatoren ondernemen meteen actie volgens een afgesproken procedure. Zo kunnen onze operatoren u bij alarm een sms sturen of meteen opbellen. Is er een interventie nodig, dan schakelen we de hulpdiensten in of roepen we dichtstbijzijnde Securitas-patrouille op.

Waarom de SafetyBox?

Met ons draadloos alarmsysteem wordt uw site de klok rond bewaakt zonder een bewakingsagent fysiek ter plaatse te hoeven hebben. Securitas biedt u op die manier een kostenefficiënte, mobiele beveiligingsoplossing. Maar er zijn ook heel wat andere voordelen:

  • Snelle en gegarandeerde respons bij incidenten
  • Mogelijkheid om bij incidenten Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Goed opgeleide en getrainde meldkamer-operatoren, die op regelmatige basis bijscholingen krijgen, zodat de kwaliteit van de dienstverlening verzekerd blijft
  • Security-as-a-service: de nieuwste monitoringstechnologieën voor een lage instapprijs
  • Draadloze, flexibele out-of-the-box-oplossing
  • Eenvoudige activatie van het mobiel alarmsysteem via afstandsbediening of telefoon
  • Mogelijkheid om op regelmatige tijdstippen foto’s van de site door te sturen

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.