Toegangscontrole - Wij bewaken uw in- en uitgangen

Wilt u 100% controle hebben over wie uw bedrijfssite of gebouw binnen- en buitengaat? Dat is mogelijk via Securitas’ uitgebreide portfolio aan technologie, software en diensten voor toegangscontrole. 

Vergaand aanbod voor toegangscontrole

Securitas’ toegangscontroleoplossingen variëren van het uitrusten van poorten en deuren met ID-kaartlezers en biometrische toegangscontrole tot het plaatsen van bewakingscamera’s en het monitoren van bewakingsbeelden.

Onze technische experts zorgen steeds voor een kostenefficiënte oplossing, denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van de toegangscontrole van uw parking via nummerplaatherkenning of het optimaliseren van uw beveiligingssysteem door de toegangscontrole te koppelen met intercom- of CCTV-systemen.

De toegangscontroleoplossingen van Securitas kunnen uitgebreid worden met Securitas-meldkamerdiensten. Zo kunnen onze operatoren op basis van camerabewakingsbeelden vanop afstand toegang verlenen, maar evengoed waken over verdachte bewegingen.

Intelligent toegangscontrolesysteem

De strategisch geplaatste camera’s worden aangesloten op de Securitas-meldkamer. Onze operatoren monitoren de bewakingsbeelden en worden daarbij ondersteund door een intelligent softwaresysteem, dat videobeelden in realtime analyseert. Bij onregelmatigheden, alarmeert het systeem onmiddellijk de operator, wat zorgt voor een gegarandeerde, snelle respons bij incidenten.

Waarom toegangscontrole met Securitas?

Securitas biedt een volledig geïntegreerde oplossing aan voor toegangscontrole. We werken steeds een kostenefficiënte oplossing op maat van uw behoeftes uit.
En verder:

  • Preventieve beveiliging: toegangscontrole verkleint de kans op incidenten
  • 24/7 bewaking van alle toegangspunten, zonder fulltime een bewakingsagent ter plaatse te hoeven hebben
  • Preventief scannen van incidenten met realtime opvolging
  • Snelle, gegarandeerde respons bij incidenten of noodsituaties
  • Mogelijkheid om bij incidenten Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Back-up voor menselijk falen via geavanceerde technologie
  • Security-as-a-service: de nieuwste screeningstechnologieën van de meldkamer voor een lage instapprijs
  • Verhoogd veiligheidsgevoel voor uw medewerkers, ook voor en/of na openings- en sluitingstijd

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.