Reception & Hospitality

Goede klantenrelaties zullen in de toekomst steeds belangrijker zijn. Niet enkel het product op zich, maar zeker ook de service er omheen zorgt voor meerwaarde. De totale klantbeleving moet kloppen, vanaf het eerste moment. Het loont dan ook te investeren in een goed onthaal.

Veelzijdige receptionisten

De streng gescreende receptiemedewerkers van Securitas zijn steevast drietalig en getraind om het onthaal op een correcte, vriendelijke en professionele manier te verzorgen. Aangezien de toegang tot uw bedrijf een belangrijk knooppunt is in uw veiligheids- en beveiligingsbeleid, heeft Securitas ook multi-competente receptionisten, die naast het beheer van de receptie, instaan voor de algemene veiligheid en indien nodig eerstehulpverlening kunnen bieden. Door safety, security en onthaal te combineren kunnen we uw organisatie op een kostenefficiënte manier ondersteunen.

Performante technologie

U kunt uw receptiediensten eveneens optimaliseren door gebruik te maken van één van onze digitale toepassingen. Mede door de overname van SAIT, een beveiligingsexpert voor draadloze communicatie, fysische beveiligingssystemen en ICT heeft Securitas vandaag alle kennis in huis om innovatieve, geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen en aan te bieden. Zo zorgt onze virtuele receptiekiosk ervoor dat uw onthaal buiten de normale werkuren nooit ‘leeg’ is of kunnen bezoekers in meer afgelegen sites zich evengoed op een passende manier aanmelden. Tenslotte krijgt u maar één kans om een goede eerste indruk te maken.

Advies

Als medewerker of bedrijfsleider van een organisatie is het moeilijk om in te schatten hoe klanten een bezoek aan uw bedrijf beleven. Ook daar staat Securitas u bij door via een Welcome Scan de situatie ‘as is’ in beeld te brengen en als partner met ruime expertise aanbevelingen te doen voor een optimaal onthaal.

24/7 flexibele onthaaldiensten

Securitas heeft een bewezen track record op het vlak van onthaal, veiligheid en beveiliging. We kunnen overal in België 24/7 flexibele onthaaldiensten bieden. Zo garanderen we uw bedrijfscontinuïteit en bouwen we samen aan een positief imago.

Mogen we binnenkort ook u verwelkomen?