Academy

Academy

Securitas Academy biedt een ruime waaier opleidingen rond bewaking, beveiliging en veiligheid – conform de nieuwste wetgeving, en gegeven door experts in hun vak. Naast de wettelijke basisopleidingen organiseert Securitas Academy ook specialisatie-opleidingen, bijscholingen en opfrissingssessies. Liever een training op maat? Dan werken we een opleiding uit volgens uw noden en bedrijfscultuur.

Inschrijvingsformulieren
& opleidingskalender

Voor individuele inschrijvingen in onze open opleidingen kan u onze inschrijvingsformulieren downloaden. Hier vindt u ook onze opleidingskalender.

Wettelijke opleidingen 

Securitas Academy organiseert meerdere keren per jaar alle zogenaamde wettelijke opleidingen, in overeenstemming met de wet van 2 oktober 2017 op private en bijzondere veiligheid.

Security Skills

Naast het traject van wettelijke opleidingen, komen er bij het concept “veiligheid” heel wat vaardigheden kijken. Ons aanbod in Security skills opleidingen omvat verschillende korte opleidingen die hoofdzakelijk praktijkgericht zijn.

Sociale vaardigheden

Onze persoonlijke vaardigheden spelen een belangrijke rol in het omgaan met onzekere situaties, waarin we ons niet op ons gemak voelen. Securitas Academy leidt u op in verschillende thematieken (agressiviteit, klantgerichtheid, communicatie, ...).

Safety opleidingen

De risico’s op vlak van veiligheid vindt u overal: bij u thuis en op het werk. Daarom is het belangrijk dat uw medewerkers de adviezen en de juiste re exen op het vlak van safety goed begrijpen en kunnen toepassen.

Aviation

Ons aanbod in “aviation” opleidingen is zeer geschikt voor veiligheids en bewakingsmedewerkers werkzaam in een luchthavenomgeving en bij cargo afhandelaars.

Op maat

Wenst u een opleiding uit ons aanbod te organiseren voor verschillende werknemers van jullie organisatie of bedrijf?

Praktisch

Wenst u gebruik te maken van financiële hulp voor de opleiding van uw werknemers?

Over ons

U kan bij Securitas Academy terecht voor een waaier aan Security en Safety opleidingen die in goede banen worden geleid door experts.