Brede waaier aan opleidingen

De bewakings- en veiligheidssector is continu in ontwikkeling. Zowel op vlak van wetgeving als op vlak van automatisering en nieuwe technologieën. Als specialist binnen de sector is het dan ook belangrijk dat u continu bijblijft op vlak van vernieuwingen en veranderingen die zich voordoen.

Securitas Training biedt een breed opleidingsaanbod in het security- en safety-domein. Naast de wettelijke basisopleidingen kan u gedurende uw hele loopbaan bij ons terecht. Securitas Trainingen organiseert specialisatie-opleidingen, bijscholingen, opfrissingssessies en themadagen. Op die manier kan u voldoen aan de wettelijke opleidingsvereisten van de sector, kan u zich regelmatig bijscholen, en kan u uw kennis over de trends in de sector onderhouden. 

U en uw medewerkers kunnen eenvoudig instappen in het standaardopleidingsaanbod. Daarnaast treedt Securitas Training ook op als opleidingspartner waarbij wij samen met u de opleidingsnoden binnen uw organisatie of afdeling in kaart brengen en concreet maken.
Waar nodig stellen wij u een aangepast opleidingstraject voor, op maat van uw behoeften en planningsmogelijkheden.

In de bewakings- en veiligheidssector is het zeer belangrijk om uw attestering als professional te vrijwaren, regelmatig de updates in de wetgeving te kennen en tijdig bijscholingen in te plannen. U bent bij Securitas Training dan ook aan het juiste adres om dit te realiseren.

Naast ons ruim opleidingsaanbod organiseren wij regelmatig kennisdagen en verdiepingsmodules. Houd zeker onze website in het oog!

 

Informatie in verband met de werken rondom Securitas Academy te Zellik:

Vanwege de aanleg van goten en drempels in betonverharding is de ingang van de bezoekersparking tijdelijk niet toegankelijk.

 

De voorbereidende werken starten op vrijdag 23/03. Vanaf vrijdag 23/03 om 15u kan u niet meer op en van de bezoekersparking voor minstens 5 werkdagen. Er zal een touw aan de rand van de parking geplaatst worden: gelieve dit touw niet los te maken, te verlagen of te verhogen. 

U kan uw wagen parkeren in de nabijgelegen straten of op de personeelsparking. De bezoekersparking zal ten vroegste op 30/03 weer toegankelijk zijn, anders is het vanaf 09/04.

 

In bijlage vind u een plan, met hieronder de bijhorende legende:

  • Groene pijl: Beschikbare parkeerplaatsen (35 extra plaatsen achteraan op onze parking voorbehouden voor cursisten van langlopende opleidingen > 1dag).  De 35 plaatsen zullen worden toegewezen aan de eerst aangekomen personen. Deelnemers van ééndaagse opleidingen dienen zich te parkeren op de voorziene parkingplaatsen op straat.
  • Rode pijl: Te volgen route
  • Rode arcering: Niet meer toegankelijk, baan opengebroken
*
*
*
*
*
 
 

* Verplicht veld