Securitas Academy

De bewakings- en veiligheidssector is continu in ontwikkeling. Zowel op vlak van wetgeving als op vlak van automatisering en nieuwe technologieën. Als specialist binnen de sector is het dan ook belangrijk dat u continu bijblijft op vlak van vernieuwingen en veranderingen die zich voordoen.

Securitas Academy biedt een breed opleidingsaanbod in het security- en safety-domein. Naast de wettelijke basisopleidingen kan u gedurende uw hele loopbaan bij ons terecht. Securitas Academy organiseert specialisatie-opleidingen, bijscholingen, opfrissingssessies en themadagen. Op die manier kan u voldoen aan de wettelijke opleidingsvereisten van de sector, kan u zich regelmatig bijscholen, en kan u uw kennis over de trends in de sector onderhouden. 

U en uw medewerkers kunnen eenvoudig instappen in het standaardopleidingsaanbod. Daarnaast treedt Securitas Academy ook op als opleidingspartner waarbij wij samen met u de opleidingsnoden binnen uw organisatie of afdeling in kaart brengen en concreet maken.
Waar nodig stellen wij u een aangepast opleidingstraject voor, op maat van uw behoeften en planningsmogelijkheden.

In de bewakings- en veiligheidssector is het zeer belangrijk om uw attestering als professional te vrijwaren, regelmatig de updates in de wetgeving te kennen en tijdig bijscholingen in te plannen. U bent bij Securitas Academy dan ook aan het juiste adres om dit te realiseren.

Naast ons ruim opleidingsaanbod organiseren wij regelmatig kennisdagen en verdiepingsmodules. Houd zeker onze website in het oog!

De Security en Safety markt is continu in ontwikkeling. Zowel op het vlak van wetgeving als op het vlak van nieuwe technologieën en oplossingen. Het is dan ook belangrijk dat u continu bijblijft met de vernieuwingen en veranderingen die zich voordoen.

 

Reeds sinds de oprichting in 1991 staat Securitas Academy garant voor een breed opleidingsaanbod in het security en safety domein. Een belangrijk aandeel in ons aanbod zijn de wettelijke opleidingen. In de bewakings- en veiligheidssector is het belangrijk om uw attestering als professional te vrijwaren, regelmatig de updates in de wetgeving te kennen en tijdig bijscholingen in te plannen.

 

Naast de wettelijke basisopleidingen kan u gedurende uw hele loopbaan bij ons terecht. Zo organiseren we specialisatie-opleidingen, bijscholingen, verdiepingsmodules, opfrissingssessies en themadagen, los van het louter wettelijke kader.

 

 

U en uw medewerkers kunnen eenvoudig instappen in het bestaande opleidingsaanbod. Daarnaast treedt Securitas Academy ook op als opleidingspartner waarbij wij samen met u de opleidingsnoden binnen uw organisatie in kaart brengen. Waar nodig stellen wij u een aangepast opleidingstraject voor, op maat van uw behoeften en mogelijkheden.

 

Het Securitas Academy team staat klaar om u te verwelkomen.

 

Rudy Vercammen
Securitas Academy