Skip to main content
Building Academy formations

Academy

Ontdek onze opleidingen

Securitas Academy biedt een ruime waaier opleidingen rond bewaking, beveiliging en veiligheid – conform de nieuwste wetgeving, en gegeven door experts in hun vak. Naast de wettelijke basisopleidingen organiseert Securitas Academy ook specialisatie-opleidingen, bijscholingen en opfrissingssessies.

Covid-19

Informatie

Klik hier voor meer informatie over onze Academy-trainingen.

Praktische informatie

Securitas Academy biedt een ruime waaier opleidingen rond bewaking, beveiliging en veiligheid – conform de nieuwste wetgeving, en gegeven door experts in hun vak. Naast de wettelijke basisopleidingen organiseert Securitas Academy ook specialisatie-opleidingen, bijscholingen en opfrissingssessies. Liever een training op maat? Dan werken we een opleiding uit volgens uw noden en bedrijfscultuur.

Bijscholing wetgeving vanaf 2021 ook online

Goed nieuws! Vanuit FOD Binnenlandse Zaken heeft Securitas Academy de toelating gekregen om de bijscholing wetgeving online te organiseren. Deze toelating loopt tot eind juni 2021. Tot dan zullen wij dus de ‘Bijscholing Bewakingsagent’ en de ‘Bijscholing Leidinggevend Personeel’ via TEAMS organiseren.

Securitas Academy heeft beslist om nog enkele sessies klassikaal aan te bieden. Voor de deelnemers van de opleiding ‘Bijscholing Bewakingsagent’ die zich niet comfortabel voelen bij de online vorm, blijft de mogelijkheid tot een klassikale les toch bestaan. Klik hier voor de planning van de verschillende opleidingen.

Contacteer ons

Klik op onderstaande link om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons