X-ray (non aviation)

Kijken naar het scherm van een X-ray apparaat is meer dan observeren! U leert actief te zoeken naar potentiële dreigingen.

Formations Academy Securitas Belgium

Doelstelling

Naast het observeren van het X-ray apparaat, leert u ook actief te zoeken naar potentiële dreigingen op vlak van veiligheid. Het doel van deze training is om uw kennis en vaardigheden te vergroten in het detecteren van gevaarlijke elementen zoals bommen, wapens en hun onderdelen, ... door de controle van bagage en handbagage met behulp van de X-ray en het CBT-systeem.

Programma

Herkennen en detecteren van dreiging begint bij de regels en grondbeginselen van X-ray. Nadien behandelen we het deel Security Awareness, de EU-classi catie van verboden voorwerpen, de identi catie van vuurwapens, explosieven, brandbare en gevaarlijke voorwerpen en hun samenstelling. U leert beelden interpreteren van alledaagse objecten, messen en vuurwapens, explosieven en componenten van een IED, verborgen vuurwapens.

Praktisch

Doelgroep: Iedereen die toegangscontroles of zoekopdrachten in kritieke infrastructuur uitvoert en die werken met X-Ray aan hun vaardigheden wil toevoegen.
Aantal uren: 16 uur (2 dagen training, inclusief examen).

Formations Academy Securitas Belgium

Contacteer ons

Deze opleiding maakt geen deel uit van ons open aanbod. Wij organiseren deze training graag op maat voor u. Aarzel niet contact op te nemen!

Offerte aanvragen