Sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden

Bedrijven hechten steeds meer belang aan een geïntegreerd veiligheidsbeleid waarin alle medewerkers een rol spelen. Het gaat daarbij niet enkel om een wettelijke scholing maar ook om een ruimere professionalisering en alertheid. Bewakingsagenten, medewerkers aan het onthaal, medewerkers die contact hebben met leveranciers etc… blijven een belangrijke rol spelen in de verzekering van de veiligheid van een organisatie.

Onze persoonlijke vaardigheden spelen een belangrijke rol in het omgaan met onzekere situaties, waarin we ons niet op ons gemak voelen. Securitas Academy leidt u op in verschillende thematieken (agressiviteit, klantgerichtheid, communicatie, ...). Het doel van deze opleidingen? U meer zelfzeker voelen, beter voorbereid en klaar om correct te handelen onafhankelijk van de context. Dit alles heeft onvermijdelijk een positieve impact op uw professionele en privéleven.

Onze opleidingen zijn opgebouwd rond concrete cases: we duiken naar de kern van het probleem door middel van vele praktische oefeningen.

Sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden