Skip to main content

Mobilecam

Securitas biedt met zijn mobiele camerabewakingssysteem Mobilecam een flexibele en kostenefficiënte beveiligingsoplossing op maat van uw buitenperimeter. De Mobilecam bewaakt een door u bepaalde vaste zone 24/24, 7/7.

De Mobilecam-oplossing is gebaseerd op vijf principes: ontrading, detectie, verificatie, reactie en communicatie.

Mobilecam

Een rendabele oplossing

Mobilecam is een mobiel bewakingssysteem voor buitenperimeters, ideaal voor grote afstanden. Het schrikt indringers af en is ook ideaal voor de bewaking van afgelegen sites. Een Mobilecam-oplossing bestaat uit verschillende bewakingscamera’s (detectiecamera’s, PTZ, …), verlichting, detectoren, een luidspreker, beeldrecorder en een IP-communicatiesysteem, dat makkelijk verplaatsbaar is.

All-in-one mobiel beveiligingssysteem

De Mobilecam-oplossing wordt geconfigureerd op basis van uw noden, via een Basic, Advanced of Premium pakket. Zo kunt u zelf aangeven welke detectiegrenzen u wilt.

De Securitas meldkamer (het SOC) monitort de camerabeelden 24/7. Het is ook mogelijk om zelf toegang te krijgen tot de live videobeelden.

Bij een alarmmelding hoeft u zelf niet ter plaatse te gaan: onze operatoren kunnen een indringer via de luidspreker live toespreken of indien nodig de ordediensten verwittigen en/of onze dichtstbijzijnde mobiele bewakingspatrouille ter plaatse sturen. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beeste responstijden.

Waarom kiezen voor de Securitas Mobilecam?

Securitas biedt met Mobilecam een unieke mobiele beveiligingsoplossing met bijhorende services die uit te breiden zijn volgens uw specifieke behoefte. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om in te grijpen in stressvolle risicosituaties. Enkele voordelen op een rijtje:

Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.