Skip to main content

Videobewaking voor bedrijven

Afschrikken, detecteren, verifiëren en reageren. Een videobewakingssysteem is essentieel om je bedrijf te beschermen tegen vandalisme, indringers en diefstal. Dankzij de samenwerking tussen onze agenten, onze technologieën en onze meldkamer kan je er zeker van zijn dat jij, je werknemers, je gebouwen en bezittingen veilig zijn, waar je ook bent!

Securitas Belgium Mobile security

Cijfers voor België

Meer informatie over criminaliteit in België

2.364
Werfdiefstal
27.940
Beschadiging van auto
2.953
Graffiti
Installateur Securitas avec caméra de surveillance

Onze oplossing voor jouw bedrijf

Met het camerabewakingssysteem biedt Securitas een flexibele beveiligingsoplossing op maat van jouw bedrijf. Zelfs voordat er een incident plaatsvindt, kunnen we de inbreker observeren en uitdagen met behulp van video- en spraaktechnologie.

  • Afschrikking
  • Detectie
  • Verificatie
  • Reactie
  • Communicatie

Vergelijk onze aanbiedingen. Het is zo gemakkelijk!

De juiste beveiligingsoplossing kiezen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij onze ervaring weten we dat onze beveiligingspakketten geschikt zijn voor de meeste bedrijven. Heeft jouw bedrijf andere behoeften? Geen probleem! Onze oplossingen zijn flexibel en onze experts passen de beveiliging aan op maat van jouw bedrijf.
Securitas Belgium - Talking employees

Vraag een van onze experts om een gratis risicobeoordeling.

We kunnen je helpen de beste beveiligingsoplossing voor jou en je bedrijf te vinden.

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.