Skip to main content

Smart arming

Smart Arming helpt jouw ​​dagelijkse routine te vereenvoudigen door je systeem automatisch in te schakelen wanneer je naar bed gaat en het uit te schakelen wanneer je wakker wordt.

SecuritasHome - Mobiel application

De voordelen

  • Slaap met een gerust hart door het systeem zo in te stellen dat het automatisch wordt ingeschakeld voor het slapen gaan.
  • Vereenvoudig de ochtendroutines door het systeem zo in te stellen dat het automatisch wordt uitgeschakeld wanneer een bewegingssensor in de gang wordt geactiveerd. Ideaal voor als je kinderen hebt!
  • Eenvoudige installatie zorgt ervoor dat je nooit hoeft te onthouden om in en uit te schakelen.
  • Verzorg gasten met flexibele schema's zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over vals alarm.
SecuritasHome - Mobiel application

Hoe activeer ik Smart Arming?

Ga naar je SecuritasHome-app en klik op de klok rechtsboven in je beveiligingssysteem. Je kan vervolgens eenvoudig de regels voor de automatisering maken.

SecuritasHome - Mobiel application

Bewapening

Je kan je systeem automatisch inschakelen in de Thuismodus als er gedurende 30 minuten tussen 22:00 uur en 23:30 uur (bijvoorbeeld) geen activiteit is gedetecteerd. Magneetcontacten bij deuren en ramen, evenals bewegingsmelders (zonder camera) kunnen worden gebruikt voor activiteitsdetectie. Selecteer jouw zones en schema, klik op Opslaan en geniet elke nacht van een goede nachtrust.

SecuritasHome - Mobiel application

Ontwapening

Je kan het systeem configureren om uit te schakelen op een bepaald tijdstip of wanneer beweging wordt gedetecteerd op bepaalde bewegingssensoren binnen een bepaald tijdvenster. Zo kan je bijvoorbeeld jouw systeem automatisch uitschakelen wanneer je bewegingsmelder tussen 07.00 uur en 08.00 uur beweging detecteert (bijvoorbeeld kinderen die opstaan).

Met deze slimme inschakelfunctie weet je dus zeker dat je alarm 's nachts altijd wordt geactiveerd, naast het voorkomen van valse alarmen in de ochtend. Je hoeft zich 's nachts niet meer af te vragen of het alarm is geactiveerd en je kinderen kunnen 's ochtends in alle rust deuren of ramen openen zonder na te hoeven denken over het uitschakelen van het alarm.