Skip to main content

Hoeveel kost een alarmsysteem?

Bij SecuritasHome vinden we dat een goede bescherming voor iedereen toegankelijk moet zijn. Draadloos toepasbaar in elke woning, op maat ontworpen met professionele componenten die ondersteund worden door onze meldkamer - én tegen een prijs die voor een breed publiek toegankelijk is.

Om een idee te geven van de kost van zo een echte beveiliging op maat, laten we het woord aan een paar van onze klanten.

SecuritasHome - Auto bewakingsagent

Waarom maandelijkse kosten?

Onze alarmsystemen zijn verbonden met de INCERT gecertificeerde Securitas alarmcentrale. Enkel een alarmsysteem met een verbinding naar een alarmcentrale kan u echte beveiliging bezorgen. Het zorgt er namelijk voor dat de politie en/of hulpdiensten verwittigd worden in geval van een incident. Samen met het mobiele bewakingsnetwerk van Securitas, het dichtste in België, garandeert dit de kortste reactietijden in geval van een alarm. Bovendien kan u genieten van technische support in geval van problemen, en kan u gebruik maken van een uniek en bekroond gebruikersplatform.

SecuritasHome - Aangesloten huis

Vanwaar de verschillen in prijs tussen een huis en een appartement?

Een flat in de stad heeft natuurlijk niet dezelfde beveiligingsbehoefte als een huis met vier gevels. Gelukkig heeft de hoeveelheid van de meeste onderdelen geen invloed op de maandelijkse kosten van het alarmsysteem. Dit is helaas niet het geval voor de binnen- en buitencamera's en de slimme deurbel, die een beveiligde verbinding met extra maandelijkse kosten vereisen.