Skip to main content

Voel je écht veilig thuis. Dankzij onze expertise

Met SecuritasHome krijg je een alarmsysteem van 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, Securitas. Ons betrouwbare en bewezen platform heeft wereldwijd meer dan 7 miljoen gebruikers. Dus, voel je veilig waar je ook bent. Thuis, op het werk of op reis.

SecuritasHome binnensirene in een huis

Speciaal aanbod

Geniet nu van een gratis binnensirene bij aankoop van een SecuritasHome alarmsysteem. Vraag je gratis veiligheidsanalyse en profiteer van ons aanbod tot 31/08!

Waarom voor SecuritasHome kiezen?

Bescherming
24/7 beschermd én bewaakt door 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, Securitas.
Mobiele applicatie
Je hele systeem vlot bedienen waar je ook bent, met één mobiele app.
Installatie
Professioneel geïnstalleerd en volledig op maat naar jouw wensen.
Securitas Mobiel
140 patrouillewagens op de weg, dag en nacht, om op je eigendom te letten.
SecuritasHome - Camera

Vergoot je veiligheid met camerabewaking

Bewakingscamera's vergroten de veiligheid van je woning en je mist geen moment ookal ben je zelf niet thuis. Maak beelden live, zie wie er aanbelt en houd je kinderen in de gaten met onze binnen- en buitencamera’s. En, je bedient alles via de SecuritasHome app.

De meldkamer al een paar keer aan de lijn gehad door verkeerde manipulatie van het klavier.  De reactie was telkens zeer snel en vroegen steeds de ID code.

Ludo V.

De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie.

Renata Grez-Doiceau

We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen.

Famille B. Pont-à-Celles

De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie.

Peter Meise

Ik ben zeer tevreden en voel me veilig wanneer ik mijn huis verlaat. Wat ik me ook herinner is de prijs-kwaliteitsverhouding toen ik een keuze moest maken, u was gewoon de beste.

Marco D.

De dag van plaatsing is ook zeer goed verlopen met een goede uitleg van de installateur. Ik heb nog altijd een goed contact met de meldkamer.

Christophe M.

Ik voel me niet alleen veiliger voor inbraken, maar ook mentale gezondheid van mijn gezin speelt een grote rol! Na 2 jaar nog geen enkel probleem of storing gehad.

Bastin M. Tubize

Ik ben 72 jaar oud en woon sedert 2 jaar alleen waardoor ik een zéér groot onveiligheidsgevoel had in mijn woning. Sinds de installatie van mijn alarmsysteem ben ik echt gerustgesteld!

Lebrun G. Pont-à-Celles

Onze ervaringen met SecuritasHome zijn tot op heden heel positief. De verkoper kwam spontaan en zeker niet opdringerig over. De technieker wist perfect waar hij mee bezig was. 

Philippe M.

Er werd vrij vlug een voorstel op maat aangeboden zodat we meteen een idee hadden van de totaalprijs. Nog geen 2 weken later kwam de installateur langs om alles te plaatsen en uitgebreid te testen.

Gunther R.

We hebben een goede uitleg gekregen van het expert en voldoende info. Bij het installeren van het alarm ging alles vlot en goed.

Steven D.
SecuritasHome - Aangesloten huis

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.

Onze partners

SecuritasHome Belgium
SecuritasHome Belgium
SecuritasHome Belgium
SecuritasHome Belgium