Skip to main content

Vergroot je veiligheid dankzij camerabewaking

Om de veiligheid van je woning te vergroten is visuele ondersteuning via bewakingscamera’s belangrijk. En, camera’s helpen je om thuis geen moment te missen als je er zelf niet bent.

SecuritasHome - Camera detectie

Beelden, waar en wanneer je wilt

Met onze bewakingscamera’s, maak je live beelden, waar en wanneer je maar wilt. Met onze binnencamera’s en buitencamera’s maak je zowel overdag als ‘s avonds perfecte beelden.

SecuritasHome - Camera

Beelden van wat jij weten wilt

Dankzij onze slimme en zelf in te stellen diensten maak je beelden van specifieke gebeurtenissen die jij weten wilt.

  • Onze bewakingscamera’s zien het verschil tussen een persoon, dier of voertuig. Zo kun je instellen om alleen een waarschuwing te krijgen bij het detecteren van een persoon of voertuig.
  • Je kunt ook virtuele “zones” aangeven. Deze kun je zo instellen om alleen een melding te geven als bijvoorbeeld een auto in de zone voor je huis stopt, en niet als deze je huis voorbijrijdt. Of alleen als iemand te lang in de zone van je voordeur blijft, en niet als er een pakje wordt bezorgd.
  • Je kunt ook Regels instellen, zoals het tonen van camerabeelden van je voordeur als je na 20.00 de straat inrijdt.
SecuritasHome - Deurbel met camera

Deurbel met camera

Er gebeurt veel rondom je voordeur en met onze wifi camera deurbel kun je dat dag en nacht perfect in de gaten houden. Je kunt zien wat er gebeurt en praten met wie er voor de deur staat.

De perfecte bewakingscamera voor jou

Er zijn veel soorten beveiligingscamera’s, ieder met zijn eigen voordelen. Zo zijn er binnencamera’s, buitencamera’s, IP camera’s, deurbelcamera’s om er een aantal te noemen. Onze adviseur helpt je de beste keuze maken. Uiteraard bedien je onze camera’s ook eenvoudig via de SecuritasHome app.

Ons aanbod bewakingscamera’s