Skip to main content

De dienstverlening bij ons alarmsysteem

Bij onze dienstverlening staan jouw veiligheid en wensen centraal. Daarom maken de onderstaande diensten standaard onderdeel uit van elke SecuritasHome alarminstallatie.

SecuritasHome binnensirene in een huis

Speciaal aanbod

Geniet nu van een gratis binnensirene bij aankoop van een SecuritasHome alarmsysteem. Vraag je gratis veiligheidsanalyse en profiteer van ons aanbod tot 31/08!

SecuritasHome - Package alarmsysteem

De producten van ons alarmsysteem

Elke thuissituatie heeft zijn eigen behoeften qua beveiliging en controle. SecuritasHome past zich daaraan aan dankzij een uitgebreid en flexibel inzetbaar productaanbod in de onderstaande categorieën.

Waarom voor SecuritasHome kiezen?

Bescherming
24/7 beschermd én bewaakt door 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, Securitas.
Mobiele applicatie
Je hele systeem vlot bedienen waar je ook bent, met één mobiele app.
Installatie
Professioneel geïnstalleerd en volledig op maat naar jouw wensen.
Securitas Mobiel
140 patrouillewagens op de weg, dag en nacht, om op je eigendom te letten.

Bedien alles met één app

De SecuritasHome app biedt eenvoud en controle in één. Want met één enkele app bedien je alle onderdelen van je alarmsysteem, maar ook je bewakingscamera’s, slimme deursloten, verlichting en veel meer. Waar je ook bent.

Meer info over onze app

Een draadloos alarmsysteem. Waarom hiervoor kiezen?

Om te beschermen wat je dierbaar is, wil je een alarmsysteem dat het beste bij jouw woonsituatie en behoeften past. Waarom overweeg je bij je keuze geen draadloos alarmsysteem? Ontdek hoe het werkt en de grote voordelen over een bedraad systeem.

Meer over draadloze alarmsystemen

De meldkamer al een paar keer aan de lijn gehad door verkeerde manipulatie van het klavier.  De reactie was telkens zeer snel en vroegen steeds de ID code.

Ludo V.

De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie.

Renata Grez-Doiceau

We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen.

Famille B. Pont-à-Celles

De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie.

Peter Meise

Ik ben zeer tevreden en voel me veilig wanneer ik mijn huis verlaat. Wat ik me ook herinner is de prijs-kwaliteitsverhouding toen ik een keuze moest maken, u was gewoon de beste.

Marco D.

De dag van plaatsing is ook zeer goed verlopen met een goede uitleg van de installateur. Ik heb nog altijd een goed contact met de meldkamer.

Christophe M.

Ik voel me niet alleen veiliger voor inbraken, maar ook mentale gezondheid van mijn gezin speelt een grote rol! Na 2 jaar nog geen enkel probleem of storing gehad.

Bastin M. Tubize

Ik ben 72 jaar oud en woon sedert 2 jaar alleen waardoor ik een zéér groot onveiligheidsgevoel had in mijn woning. Sinds de installatie van mijn alarmsysteem ben ik echt gerustgesteld!

Lebrun G. Pont-à-Celles

Onze ervaringen met SecuritasHome zijn tot op heden heel positief. De verkoper kwam spontaan en zeker niet opdringerig over. De technieker wist perfect waar hij mee bezig was. 

Philippe M.

Er werd vrij vlug een voorstel op maat aangeboden zodat we meteen een idee hadden van de totaalprijs. Nog geen 2 weken later kwam de installateur langs om alles te plaatsen en uitgebreid te testen.

Gunther R.

We hebben een goede uitleg gekregen van het expert en voldoende info. Bij het installeren van het alarm ging alles vlot en goed.

Steven D.
SecuritasHome - Aangesloten huis

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.