Skip to main content

Alarmverificatie vanop afstand

Het Securitas Operations Center (SOC) zorgt ervoor dat u op uw beide oren kan slapen. Ons team staat dag en nacht klaar om in te grijpen en te zorgen voor real-time monitoring in stressvolle risicosituaties. In tijden van crisis, wanneer elke seconde telt, staat u er best niet alleen voor.

Efficiënte alarmopvolging

Onze operatoren checken de binnenkomende alarmsignalen en centraliseren relevante informatie. De stressbestendige en meertalige Securitas-operatoren voeren de overeengekomen procedures uit en sturen de acties doelgericht aan. Zo zijn we in staat om alarmsituaties snel onder controle te krijgen.

Securitas heeft een team van goed opgeleide operatoren voor haar bewakingscentrum. Ze controleren inkomende alarmen, centraliseren relevante informatie en beheren en optimaliseren zo het hele alarmbewakingsproces. De Securitas-operatoren voeren gerichte acties uit in nauwe samenwerking met de hulpdiensten.

Record reactietijden

Wanneer de omstandigheden dat vereisen, kunnen ze ook op elk moment een beroep doen op onze mobiele agenten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en heeft daardoor de beste reactietijden. Dit stelt ons in staat om snel alarmen op te volgen.

Waarom Remote Alarm Control?

Ons team staat dag en nacht klaar om in te grijpen, zodat u op beide oren kunt slapen. Enkele voordelen op een rijtje:

  • 24/7 monitoring.
  • Optimalisatie van uw investering in technologie.
  • Goed opgeleide en getrainde meldkameroperatoren, die op regelmatige basis bijscholingen krijgen, zodat de kwaliteit van de dienstverlening verzekerd blijft.
  • Hulpdiensten worden in noodsituaties meteen verwittigd.
  • Onze mobiele agenten kunnen worden opgeroepen. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele veiligheidsagenten in België en heeft dus de beste reactietijden.
  • Automatische koppeling tussen het meldkamerplatform en de dispatchingsoftware. Een alarmmelding kan direct worden doorgegeven naar de dichtstbijzijnde mobiele agent, die over alle correcte informatie beschikt.
  • Vlotte integratie met vrijwel elk alarmsysteem. Investeringen in bestaande systemen blijven gewaarborgd.
Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.