Skip to main content

Oplossingen voor transport

De transport- en logistieke sector is een kwetsbaar doelwit voor diefstal, criminaliteit en terrorisme. Deze bedreigingen nemen toe met de waarde van de goederen en stellen hogere veiligheidseisen aan de bevoorradingsketen.

Met Transport Guard biedt Securitas een complete en geïntegreerde beveiligingsoplossing voor het transport van goederen met een hoge waarde. Dankzij GPS-tracking en realtime waarschuwingen kunnen we vrachtwagens, trailers, bestelwagens, containers of goederen met de grootst mogelijke precisie volgen. Transport Guard als one-stop-shop oplossing omvat een verbinding met het Securitas Operation Center (SOC), een Track & Trace-installatie en een mobiele paniekknop.

Kwalificaties 

Onze oplossing voldoet aan de volgende certificeringen en kwalificaties: 

  • TAPA (TSR, FSR & PSR)
  • COOL
  • GDP

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te bekijken, moet u marketingcookies accepteren.

Om uw cookie-voorkeuren te wijzigen:

Partnerschap

Dankzij het partnership en de compatibiliteit met verschillende telematica-leveranciers, biedt Transport Guard u een complete veiligheidsoplossing. Ontdek in deze video een video voorbeeld van een zo’n geïntegreerde oplossing die werd gemaakt in samenwerking met ZF Transics.

Securitas Belgium - Talking employees

Vraag een van onze experts om een gratis risicobeoordeling.

We kunnen je helpen de beste beveiligingsoplossing voor jou en je bedrijf te vinden.

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.