Skip to main content

MySecuritas

Wij maken beveiliging gemakkelijk. Daarom hebben we je alarmopvolging en beveiligingsrapportage gedigitaliseerd. Dankzij het klantenportaal MySecuritas krijg je een volledig overzicht van de veiligheid van jouw bedrijf of organisatie.

Met MySecuritas krijg je een overzicht van de beveiligingsdiensten op je site, kan je zelf je beveiligingssystemen beheren en heb je dagelijks toegang tot de events en incidenten die zich voordoen. Je kan zelf navigeren in je alarminstellingen, informatie en rapporten raadplegen en rechtstreeks contact opnemen met Securitas. MySecuritas is beschikbaar als mobiele app en via het web.

MySecuritas Remote Services

Dankzij MySecuritas Remote Services kan je als klant je alarmsysteem zelf beheren via je smartphone of op het web. Krijg toegang tot de historiek en tot de real-time informatie van je alarmstatus en nog veel meer.

MySecuritas Remote Services
Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding