Skip to main content

Duurzaamheid

Securitas is een van de weinige beveiligingsbedrijven die de veiligheidsuitdagingen van de wereld van vandaag op een duurzame manier kan aangaan. Duurzaamheid maakt deel uit van ons dagelijks werk, daarmee geven we het goede voorbeeld en streven we ernaar om altijd verantwoord te handelen.

We zijn er trots op dat we mensen een veilig gevoel geven

Securitas speelt een belangrijke rol in de maatschappij. We zijn er trots op dat we mensen elke dag een veilig gevoel kunnen geven door beveiligingsdiensten van de hoogste kwaliteit te leveren. Dit wordt weerspiegeld in onze purpose: "We help make your world a safer place". 

Onze bedrijfsethiek en sterke kernwaarden zijn voor ons een leidraad in alles wat we doen. Dit maakt sinds de start van Securitas in 1934 al deel uit van onze cultuur en speelt nog steeds een sleutelrol in de manier waarop we diensten leveren. Onze kernwaarden zijn integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid. Deze drie waarden vormen de kern van onze cultuur en bepalen wie we zijn en wat we doen.  

Een verantwoordelijke en betrouwbare werkgever

We zijn actief in 45 markten en hebben wereldwijd 358.000 mensen in dienst. Een verantwoordelijke en betrouwbare werkgever zijn is een prioriteit en we moeten dit op een ethische manier doen, door rekening te houden met onze impact op het milieu en diensten van hoge kwaliteit te bieden.

Duurzaamheidsrapport

Download en lees het Jaar- en het Duurzaamheidsrapport van de Securitas Group van 2023.

Download het rapport