Skip to main content

Waarden en purpose

De drie rode bollen in ons logo symboliseren onze drie kernwaarden: integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid. Alles wat we vandaag doen is gebaseerd op deze sterke basisprincipes. Deze dienen als leidraad voor alle medewerkers van Securitas bij het ontwikkelen van vertrouwen bij klanten, met collega’s en in de samenleving.

  • Integriteit

    Integriteit betekent dat we eerlijk zijn. We maken geen compromissen op het gebied van integriteit en betrouwbaarheid. We staan erop dat onze medewerkers openlijk hun mening kunnen uiten en hun bezorgdheden kunnen melden.

  • Waakzaamheid

    Waakzaamheid betekent dat we opletten. Onze medewerkers zijn non-stop alert. Ze zijn er om te observeren, te luisteren en te evalueren. Zo beschermen ze de gebouwen, eigendommen en medewerkers van onze klanten.

  • Behulpzaamheid

    Behulpzaamheid betekent dat we servicegericht zijn en onze klanten en collega's tegemoet komen wanneer dat nodig is. Als onderdeel van onze purpose “We help make your world a safer place”, zal een medewerker altijd helpen wanneer een incident plaatsvindt.

Medewerkers in discussie Securitas Belgium

We help make your world a safer place

In 2019 hebben wij honderden collega’s wereldwijd bevraagd. We vroegen hen naar wat hun drijfveer is om naar het werk te gaan. We gingen op zoek naar wat iedereen bij Securitas wereldwijd verbindt. Hun antwoorden werden vertaald in onze purpose: We help make your world a safer place. Onze purpose dient als een herinnering aan waarom ons werk zo belangrijk is voor onze collega's, onze klanten en onze samenleving. “Onze purpose beantwoordt de vraag "waarom". Waarom bestaat Securitas? Waarom staan we 's ochtends op en trekken we - met trots - ons uniform aan? Onze purpose beïnvloedt hoe we onze strategie vormgeven en hoe we ons gedragen. Het verbindt ons. Onze purpose vertaalt wie we zijn en wat we willen bereiken.” – Magnus Alqhvist, CEO Securitas Group

Onze kernwaarden vormen de kern van onze aanpak. Training over procedures en beleid, zoals de Securitas Waarden en Ethische code, helpt ons deze waarden hoog te houden en begeleidt onze medewerkers in hun dagelijkse werk.

Onze waarden vormen het fundament van onze activiteiten en de bedrijfscultuur is gebaseerd op deze waarden die helpen om een langdurige, financieel succesvolle onderneming vorm te geven door waarde te creëren voor klanten, medewerkers en aandeelhouders.

Vind je droomjob