Skip to main content

Preventieve controlerondes

In een veranderende wereld neemt het gevoel van onveiligheid toe. Ook de aard van de risico’s verandert. Als u op zoek bent naar een kostenefficiënte oplossing om uw woning of bedrijfsterrein te beschermen tegen vandalisme en inbraakrisico's, kunnen onze preventieve patrouilles nuttig en doeltreffend zijn.

Mobiele bewaking op maat

Securitas biedt een breed scala van preventieve controlerondes aan, zoals inbraakpreventie, opening en sluiting van gebouwen, brandpreventierondes, monitoring van kritische bedrijfsprocessen, ... Het doel van deze controlerondes hangt af van uw specifieke noden. U bepaalt de frequentie, de duur, de route en de te controleren punten tijdens de rondes in overleg met onze beveiligingsexperts.

Traceerbare controlerondes

Securitas investeert voortdurend in de nieuwste beveiligingstechnologie. Om een controleronde te kunnen opvolgen, plaatsen wij elektronische registratiepunten op uw site. Wanneer onze bewakingsagenten een inspectieronde uitvoeren, worden de gegevens automatisch geregistreerd.

Samen zoeken we naar de meest rendabele beveiligingsoplossing met een meerwaarde voor uw bedrijf. Onze mobiele bewakingspatrouilles kunnen bijvoorbeeld temperatuurmetingen registreren, uw energie- en duurzaamheidsbeleid ondersteunen door de verlichting uit te schakelen, of bijdragen aan het algemene veiligheidsbeleid door het controleren van evacuatieplannen en brandblussers tijdens hun rondes.

Waarom zou je gebruik maken van mobiele bewaking?

Preventieve patrouilles zijn een belangrijk afschrikmiddel. In het geval van een incident worden onze beveiligers getraind om adequaat te reageren op de situatie. Maar er zijn ook andere voordelen:

  • De mobiele patrouilles zijn verbonden met de meldkamer van Securitas, die de hulpdiensten waarschuwt in geval van nood.
  • Securitas heeft het meest fijnmazige mobiele netwerk van bewakingsagenten in België en dus de beste reactietijden.
  • Dienstverlening op maat wat betreft duur en frequentie van de controlerondes.
  • Het proces wordt gecontroleerd door middel van elektronische registratiepunten.
  • Transparante aanpak met real-time rapportage en monitoring van de activiteiten van de mobiele patrouille.
Securitas Belgium - Talking employees

Vraag een van onze experts om een gratis risicobeoordeling.

We kunnen je helpen de beste beveiligingsoplossing voor jou en je bedrijf te vinden.

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.