Skip to main content

Tijdelijke beveiliging

Uw werf, event, parking of lege gebouwen? Altijd en overal beveiligd.

Tijdelijke beveiliging

Ontrading, detectie, verificatie en reactie. Met de juiste combinatie van agenten, technologie en een eigen meldkamer is uw veiligheid waar dan ook verzekerd, en ook die van uw medewerkers, uw gebouwen en uw materiaal!

3 basiselementen voor een optimale beveiliging

  • Technologie

    Dankzij onze internationale focus op technologie en innovatie kunnen we de juiste partners selecteren en nieuwe oplossingen ontwikkelen.

  • Connectie met de Securitas meldkamer

    In het Securitas Operations Center staan onze operatoren 24/7 klaar om alarmen te behandelen. Zij verifiëren of het om echte of valse alarmen gaat. Is er sprake van een incident? Dan wordt er een mobiele patrouille van Securitas op afgestuurd. Indien nodig worden ook hulpdiensten, politie of brandweer gecontacteerd.

  • Mobiele patrouille

    Mobiele bewakingspatrouilles zijn snel ter plaatse. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele agenten in België en de snelste interventietijden.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding