Skip to main content

Toegangscontrole vanop afstand

Beschikt u reeds over een bestaand alarmsysteem? U beschikt al over een videobewakingsinstallatie op uw site en wenst deze aan te vullen met een bewaking van uw beelden door onze meldkameroperatoren? Wij volgen de alarmsignalen de klok rond op.

Beheer van de toegang en de uitgang op afstand

Voor veel bedrijven betekent de permanente aanwezigheid van agenten bij alle in- en uitgangen op een terrein een niet te onderschatten financiële impact. De stroom van deze in- en uitgangen hebben ook pieken en dalen gedurende de dag, die economischer kunnen worden beheerd. Het beheer van de toegang en de uitgang op afstand lost deze problemen op. Barrières, poorten en andere deuren kunnen op afstand worden geopend zodra de operator de nodige visuele en identificatiecontroles heeft uitgevoerd.

Mogen enkel bevoegden uw bedrijfssite betreden? Wilt u uw medewerkers die de winkel openen of sluiten beter beschermen? Of geeft u uw poetsvrouw liever gecontroleerd toegang tot uw huis? Remote Access van Securitas is een slimme oplossing voor in- en uitgangscontrole.

Camerabewaking aan in- en uitgang

Met behulp van strategisch geplaatste bewakingscamera's houden onze operators uw in- en uitgangen van het Securitas-monitoringcentrum in de gaten. Als de situatie veilig is, openen en sluiten ze de toegangen op afstand. In het geval van een storing biedt Securitas altijd een passende oplossing.

Preventieve videosurveillance

Met behulp van geavanceerde detectietechnologie controleert de Securitas-operator de identiteit van elke bezoeker om ongeoorloofde toegang te voorkomen. De innovatieve systemen in onze meldkamer stellen ons in staat om nog verder te gaan. We gebruiken een GPS-signaal om bij te houden welke medewerkers bevoegd zijn om uw bedrijf of winkel te openen of te sluiten zodra ze uw site naderen. Onze operatoren onderzoeken dus preventief de omgeving en waarschuwen uw medewerkers voor mogelijke gevaren.

Waarom Remote Access?

Securitas zorgt voor uw gemoedsrust dankzij zijn totaaloplossing voor toegangscontrole. Ons team staat in voor installatie, onderhoud, preventie, detectie, analyse en passende reactie en stelt daarbij een menselijke aanpak centraal. Andere pro’s zijn:

  • Deurcodes hoeven niet voordien uitgewisseld te worden, wat de kans op incidenten verkleint.
  • Goed opgeleide en getrainde meldkamer-operatoren, die op regelmatige basis bijscholingen krijgen, zodat de kwaliteit van de dienstverlening verzekerd blijft.
  • Security-as-a-service: u kunt gebruikmaken van de nieuwste camerabewakingstechnologieën voor een lage instapprijs.
  • Hulpdiensten worden in noodsituaties meteen verwittigd.
  • Mogelijkheid om mobiele Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.
Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.