Skip to main content

Technologie

Securitas is specialist in beveiligingsoplossingen waarbij bewakingsdiensten en geavanceerde technologieën gecombineerd worden. Securitas ontwikkelt videobewakingstools en elektronische beveiligingsdiensten om de toegang tot uw bedrijf te beveiligen en te anticiperen op risico’s.

We ontwikkelen technologische oplossingen om onze menselijke bewakingsoplossingen te versterken.

Securitas is ervan overtuigd dat technologie een onmisbaar element is in elke beveiligingsoplossing. Technologie houdt ook rekening met uw behoeften: het beheersen van uw budget en tegelijkertijd het verbeteren van uw beveiligingsniveau.

Uw site kan 24/7 bescherming genieten, zonder enige extra investering van uw kant, dankzij een competitief maandelijks bedrag.

Om u een alternatief te bieden voor traditionele beveiligingsapparatuur hebben we verschillende videobewakingstools en technologische beveiligingsoplossingen ontwikkeld om uw bedrijf of eigendom te beveiligen.

Securitas Belgium - Talking employees

Vraag een van onze experts om een gratis risicobeoordeling.

We kunnen je helpen de beste beveiligingsoplossing voor jou en je bedrijf te vinden.

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.