Skip to main content

Consortium Security

Door te kiezen voor de Consortium Security oplossing kiest u voor een specifieke vorm van mobiele bewaking waarbij de mobiele bewakingsagent permanent aanwezig is binnen één geografische zone. Tijdens zijn aanwezigheid voert hij/zij zowel preventieve controles als interventies na alarm uit.

Preventieve controlerondes

Preventieve controlerondes omvatten de controle van de buitenkant van een gebouw. Onze bewakingsagent controleert op de aanwezigheid van verdachte omstandigheden.

Interventie na alarm

Na ontvangst van een alarmmelding, stuurt het SOC (de meldkamer van Securitas) onmiddellijk een mobiele bewakingsagent ter plaatse voor een externe controle. Indien de bewakingsagent ook over toegangsmiddelen beschikt, voert hij/zij eveneens een interne controle uit.

In geval van vals alarm sluit de mobiele agent het gebouw af en activeert hij/zij het alarmsysteem opnieuw.

Als de mobiele bewaker niet in staat is het alarmsysteem opnieuw te activeren en/of het gebouw goed te vergrendelen, blijft hij/zij ter plaatse tot de klant aanwezig is. Bij reëel alarm verwittigen ze de hulpdiensten en de klant. De mobiele bewakingsagent blijft ter plaatse tot één van hen aanwezig is. In beide gevallen zal de bewakingsagent het pand of gebouw pas verlaten na ontvangst van een formele toestemming van de klant.

Overleg met alle partijen

Gezien de betrokkenheid van verschillende partijen bij de Consortium Security oplossing organiseert Securitas regelmatig een structureel overleg met de betrokken bedrijven, een belangenorganisatie, de lokale politie en de stedelijke of gemeentelijke diensten.

Met respect voor het budget

Samen een consortium oprichten geeft een totale bewakingsoplossing tegen een minimale investering. Het uiteindelijke resultaat van de dienstverlening is dan ook meer dan de som van de individuele opdrachten. Daarnaast bepaalt Securitas de prijs voor elke individuele handeling op basis van een eerlijke verdeelsleutel. De verschillende overheidsspelers zijn volledig overtuigd van dit concept. Collectief toezicht geniet van een 120% hogere belastingaftrek (art. 64ter WIB 92).

Rapporten

Securitas zorgt voor absolute transparantie. Dankzij de toepassing van de nieuwste technologie zijn we niet alleen in staat om al onze beloftes na te komen, maar ook om u gedetailleerde rapporten per e-mail te sturen. Deze ontvangt u na elke controle.

Luister naar de getuigenis van onze klant over onze oplossing

In deze video laten we onze klanten Bioracer en Houben aan het woord over de voordelen van consortiumbewaking.

Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.