Skip to main content

Virtuele ronde

Beschikt u reeds over een bestaand alarmsysteem? U beschikt al over een videobewakingsinstallatie op uw site en wenst deze aan te vullen met een bewaking van uw beelden door onze meldkameroperatoren? Wij volgen de alarmsignalen de klok rond op.

Willekeurige videorondes

Willekeurige videorondes tijdens de meest gevoelige uren, bijvoorbeeld 's nachts, kunnen op afstand worden uitgevoerd. Met strategisch geplaatste camera's kunnen operatoren op afstand dergelijke functies activeren om grote gebieden of volledige sites sneller te bewaken dan een agent ter plaatse. De beveiliging kan versterkt worden met frequentere videorondes, zonder de bijbehorende kosten.

Remote Patrol garandeert 24/7 proactieve beveiliging van uw bedrijf of publieke ruimte. Via camerabewaking houdt Securitas plaatsen met een verhoogd risico continu en kostenefficiënt in het oog.

Zwakke veiligheidsschakels in beeld

Securitas bewaakt de gevoelige punten van uw beveiligingsketen met behulp van een camera. In het geval van een incident zorgen de operators van het remote monitoring center voor een onmiddellijke reactie. Op kritieke momenten, zoals de openings- en sluitingsuren of de overdracht van goederen, verhogen we de waakzaamheid.

Intelligente bewaking op afstand

De strategisch geplaatste camera's zijn verbonden met het centrale controlestation van Securitas, waar onze operators de videobeelden volgen. Ze worden in hun taak ondersteund door intelligente software die de videobeelden in real time analyseert en onregelmatigheden detecteert. Wanneer er een dreiging verschijnt, waarschuwt het systeem onmiddellijk de operator. Dit stelt ons in staat om snel te reageren wanneer zich een incident voordoet. Bovendien kunnen operatoren live ingrijpen via luidsprekers (indien aanwezig) om gevaarlijke situaties te voorkomen. In geval van nood waarschuwen zij de hulpdiensten en/of beveiligers ter plaatse. Als er geen interventie nodig is, kan het Securitas-team het alarm op afstand resetten.

Waarom Remote Patrol?

Met een Remote Patrol wordt uw gebouw 24 uur per dag bewaakt zonder dat de fysieke aanwezigheid van een bewaker ter plaatse vereist is. Securitas biedt u dus een economisch interessante beveiligingsoplossing. Deze dienst omvat ook een groot aantal andere voordelen:

  • Betere dekking van kwetsbare en afgelegen plaatsen op de site.
  • Snelle en gegarandeerde respons bij incidenten of noodsituaties.
  • Mogelijkheid om bij incidenten Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.
  • Verlaagd risico voor bewakingsagenten, die voorbereid ter plaatse komen.
Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.