Skip to main content

Oplossingen voor alleenwerkers

In sommige bedrijven komt het vaak voor dat een medewerker zich alleen naar een afgelegen of risicovolle locatie moet verplaatsen. Een productieproces of een arbeidsregime (shiftensysteem) laat een werkgever niet altijd toe om zich op een kostenefficiënte wijze te conformeren met de reglementering van afgezonderd tewerkgestelde werknemers.

Alleenwerk is een activiteit die een speciale aanpak vergt. De wetgeving omschrijft een kader dat iedere werkgever op basis van een risico-analyse moet invullen. Vaak komt men op basis van deze analyse tot de conclusie dat alleenwerk in een bepaalde situatie niet verantwoord is, tenzij de betrokken werknemer over de nodige technologie kan beschikken die toelaat om zijn welzijn op elk ogenblik op te volgen.

Securitas heeft zijn Never Alone applicatie ontwikkeld voor medewerkers die zich naar geïsoleerde of eerder risicovolle locaties moeten verplaatsen.

Altijd en overal veilig!

De Never Alone oplossing is een compact apparaat met het formaat van een afstandsbediening of een mobiele telefoon, afhankelijk van het model. Door simpelweg op de alarmknop te drukken, bent u verbonden met onze meldkamer.

Securitas biedt een brede waaier aan Never Alone apparaten voor zowel professioneel als privégebruik.

Waarom kiest u voor de persoonlijke beveiligingsoplossingen van Securitas?

Deze oplossingen werden ontwikkeld om de veiligheid van medewerkers te garanderen, ze hebben hun waarde in het veld al bewezen. Om de veiligheid van onze medewerkers en die van u te garanderen, worden deze oplossingen continu geoptimaliseerd. U geniet ook van andere voordelen:

  • Snelle interventie door de hulpdiensten als de situatie dat vereist.
  • Onze mobiele agenten kunnen worden opgeroepen. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele veiligheidsagenten in België en heeft dus de beste reactietijden.
  • Een investering in deze technologie toont aan dat u zich bekommert om uw medewerkers en hun veiligheid.
  • Deze toepassing helpt het gevoel van onveiligheid onder werknemers te verminderen.
  • Dankzij een transparante rapportage wordt een betere gebruikerservaring en een duidelijk veiligheidsbeleid mogelijk gemaakt.
Securitas small business male office

Top 5 voordelen van onze oplossing voor alleenwerkers:

  • Snel en gemakkelijk in gebruik en gps-lokalisatie is ingegrepen.
  • Het apparaat wordt geselecteerd en geconfigureerd op basis van uw behoeften.
  • Telefoonfunctie (optioneel op sommige apparaten).
  • Schok- en valdetectie (optioneel op sommige toestellen).
  • Atex-apparatuur (voor gebruik in explosieve atmosferen) ook verkrijgbaar.
Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.