Skip to main content

Ons kwaliteitsbeleid

Onze klanten beoordelen onze prestaties zowel op kwaliteit als op betrouwbaarheid. Om een kwalitatieve dienstverlening te garanderen waarbij de klant centraal staat, werken wij continu aan de optimalisering van onze bedrijfsprocessen.

Onze kwaliteitsaanpak vertaalt zich in duidelijke en specifieke werkinstructies per klant en gestructureerde interne bedrijfsprocessen. Een vlotte interne werking met duidelijk uitgetekende richtlijnen staat aan de basis van onze kwalitatieve dienstverlening.

Bij regelmatige interne controles en externe audits door diverse onafhankelijke certificeringsinstellingen tonen we aan dat we onze processen beheersen en de eventuele risico’s voor onze klanten, medewerkers en andere stakeholders op orde hebben.

Een greep uit onze behaalde certificaten:

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding