Skip to main content

Track & Trace

Met onze Track & Trace oplossing houdt u steeds de controle over uw wagens!

Als fleet manager weten jullie meer dan wie ook de waarde van jullie wagenpark. Jullie proberen jullie bedrijfswagens zo strikt mogelijk op te volgen met de middelen dat jullie hebben.

Hoewel u elk voertuig en de dagelijkse planning van uw werknemers in het veld kent, wilt u ze misschien opzoeken en controleren hoe hun werk onderweg verandert.

Met Track & Trace biedt Securitas u een oplossing aan voor het beheren en beveiligen op afstand van uw wagenpark. Via onze onlineapplicatie weet u steeds waar uw bedrijfswagens zich bevinden. Onze Monitoring oplossing houdt in dat uw wagens uitgerust zijn met een geïntegreerde gps die in verbinding staat met de motor van de wagen. Maar ons gamma biedt ook oplossingen aan met draadloze tracking systemen.

Als gebruiker van de applicatie kan u ook de diensten van de Securitas meldkamer mobiliseren in geval van een diefstal. Op deze manier kunnen onze operatoren op elk moment de exacte positie van uw voertuig bepalen en indien nodig, continu volgen. Securitas kan vertrouwen op een uniek Europees platform waarop alle meldkamers zijn aangesloten. Dit stelt ons in staat om uw voertuig in alle hoeken van Europa te vinden en de lokale wetshandhaving te mobiliseren.

Real-time opvolging met het Securitas Communicator-platform

Ons platform lokaliseert uw wagen om nadien volgende acties te ondernemen indien nodig:

  • Uw wagen visualiseren op een kaart;
  • De details van elke verplaatsing raadplegen;
  • Een virtuele zone creëren en notificaties ontvangen indien uw wagen deze zone verlaat;
  • Vooraf voorgestelde routes bepalen voor uw wagenpark.
Alle informatie over Communicator vindt u hier
SecuritasHome solutions pour les particuliers Securitas Belgium

Waarom kiezen voor Track & Trace via Securitas?

Door een betrouwbare partner te bepalen voor jullie veiligheidspolitiek, zorgen jullie voor de voortzetting van jullie zaken. Bovendien biedt het systeem jullie volgende voordelen aan:

  • Een 24/24 en 7/7 dienst in heel Europa en toegang tot het Securitas Communicator-platform;
  • Garantie voor hulp in kritieke situaties voorzien door de operatoren van onze meldkamer die hiervoor specifiek zijn opgeleid;
  • Real-time updates en de mogelijkheid tot het ontvangen van gepersonaliseerde notificaties;
  • Bekabelde oplossingen (Al dan niet INCERT) maar ook niet bekabelde oplossingen die geen ingewikkelde installaties vereisen;
  • Aangepast aan alle type wagens.

Onze meldkamer garandeert uw gemoedsrust

Door te kiezen voor een verbinding met onze meldkamer, kan u erop vertrouwen dat Securitas uw voertuig in alle uithoeken van Europa kan tracken en nadien de lokale orderdiensten inschakelen.

Een paniekknop kan aan het apparaat worden gekoppeld zodat onze operatoren in geval van nood kunnen handelen (agressie, malaise, ...).

Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.